Cum sa imi gasesc jobul potrivit?

Cum sa imi gasesc jobul potrivit?

Probabil ca stai pe 5 siteuri de recrutare zilnic si cauti un job potrivit tie. Noi am gasit o solutie mai simpla printr-un site care cumuleaza toate joburile intr-un singur loc doar pentru a-ti usura cautarea. Pe folderjobs  gasesti exact ce ai nevoie.

 

Totul se desfasoara extrem de simplu. Te poti inregistra si alege cateva din departamentele de interes pentru tine. Din acest moment nu mai trebuie sa intri zilnic pe  ” n” newslettere ci doar pe unul singur. Asa  toate joburile pe care le vrei intr-un mail care se va dovedi a fi de real ajutor.

 

Bineinteles ca poti sa recomanzi siteul si prietenilor. Asta e unul dintre cele mai importante aspecte. Stii cum se zice ca prietenul la nevoie se cunoaste. Pana la urma, sa recunoastem ca putini dintre noi sunt multumiti de jobul actual asa ca fie ca e student, somer sau angajat va fi incantat de invitatia ta.

Dupa ce iti faci contul dai click pe  “invita-ti prietenii”  si in cateva clipe toti cei alesi de tine vor afla de noul site de joburi printr-un mail simplu in care sunt si ei invitati pe site

Intreaga echipa cumsaorice le ureaza celor de la  Folderjobs  mult succes si speram ca va  fi probabil cel mai simplu motor de cautare de joburi.

 

Pentru orice fel de sugestii, probleme sau critici ii poti contacta aici

 

 

Daca vrei sa trimiti un articol scris de tine il poti trimite daca dai click aici. Cele mai bune vor fi publicate pe siteul cumsaorice.ro
Etichete: job · loc de munca · cariera · criza · usor