Cum fac aluatul pt pateuri cu branza?si cu ce fel de branza trebuiesc umplute?

 
 
Etichete: umplute · trebuiesc · branza · branza · pateuri · aluatul
 
intrebare trimisa de Anonim cu 9 ani in urma in categoria Gastronomie
Anonim
Cel mai bine este sa cumperi un aluat frantuzesc din comert,il lasi la dezghetat ,dar nu il uita prea mult pentru ca altfel nu o sa se mai formeze straturile de aluat ,margarina din staraturi trebuie sa se topeasca cand ajunge in cuptor.se umplu cu branza proaspata si sarata -zahar dupa gust,vanilie,stafide,2oua,coaja de portocala dar nu prea multa.eu prefer sa amestec branza sarata cu cea nesarata .se mai pot umple si cu urda dar este mai fada.si aluatul facut de casa este bun dar cere multa munca si timp si o sa iti treaca pofta de pateuri.poti folosi si branza granulata ,eu mereu adaug si cateva linguri de smantana dulce.dacda vrei sa iasa mai "zemoase"pui doar 1 ou,daca vrei mai inchegata pui 2-3 oua
 
Pentru a vedea raspunsurile apasa pe butonul de like de mai jos:

Raspunde si tu la intreabrea "Cum fac aluatul pt pateuri cu branza?si cu ce fel de branza trebuiesc umplute?"

3 raspunsuri la intrebarea "Cum fac aluatul pt pateuri cu branza?si cu ce fel de branza trebuiesc umplute?"

PUBLICITATE
 
 
PUBLICITATE