Cum sa gatesc crevetele astfel incat sa nu fie gretos?

 
 
Etichete: gretos · incat · astfel · crevetele · gatesc
 
intrebare trimisa de Anonim cu 9 ani in urma in categoria Gastronomie
Anonim
Pentru ca aroma specifica a crevetelui sa nu fie asa puternica, asigura-te ca e curatat de intestine - uita-te pe spinarea lui, trebuie sa aiba o incizie mica. Si ai grija sa fie cat mai proaspat. Daca nu-l poti gati in ziua in care l-ai cumparat, tine-l la gheata si neaparat a doua zi trebuie sa-l gatesti, e un aliment tare perisabil!
 
Anonim
Eu il calesc in cateva picaturi de ulei si il stropesc cu cateva picaturi de lamaie (e bun si cu lime). Il mananc alaturi de cartofi natur, cu patrunjel proaspat presarat. E o metoda simplista, dar mie imi place.
 
Anonim
frigarui,cu lamiie
 
Anonim
poti face pachetele din foi de placinta umplute cu creveti.sunt foarte bune.
 
Pentru a vedea raspunsurile apasa pe butonul de like de mai jos:

Raspunde si tu la intreabrea "Cum sa gatesc crevetele astfel incat sa nu fie gretos?"

4 raspunsuri la intrebarea "Cum sa gatesc crevetele astfel incat sa nu fie gretos?"