Sosul Vinaigrette se face cu maioneza sau fara?

 
 
Etichete: fara · maioneza · face · vinaigrette · sosul
 
intrebare trimisa de Anonim cu 9 ani in urma in categoria Gastronomie
Anonim
Practic, uleiul mixat cu celelalte elemente astfel incat sa aiba o textura onctuoasa e tot o maioneza... Depinde de tine daca sa aiba sau nu ou in compozitie.
 
Anonim
Ingrediente





6 linguri ulei de masline


1 varf cutit de zahar


2 linguri otet de vin rosu


1 lingurita mustar de Dijon


1 catel de usturoi curatat


sare si piper dupa gust








Mod de preparare





Se pun intr-un bol uleiul;





Se amesteca zaharul cu otetul si apoi cu uleiul din bol, se incorporeaza mustarul in compozitie;





Se adauga sare si piper negru proaspat macinat, dupa gust, se pune catelul de usturoi pisat sau tocat si se incorporeaza;





Se amesteca bine ingredientele, folosind un tel pana cand se formeaza o emulsie.


Tips:


Vinegreta se serveste imediat sau se rebate inainte de a fi servita, deoarece ingredientele se vor separa daca sunt lasate sa stea.





Carmen, sper sa iti fie de folos !!!










 
Anonim
Fara maionezahappy
 
Pentru a vedea raspunsurile apasa pe butonul de like de mai jos:

Raspunde si tu la intreabrea "Sosul Vinaigrette se face cu maioneza sau fara?"

3 raspunsuri la intrebarea "Sosul Vinaigrette se face cu maioneza sau fara?"