Cum se face sosul bolognese? Cu sau fara carne?

 
 
Etichete: carne · fara · bolognese · sosul · face
 
intrebare trimisa de Anonim cu 5 ani in urma in categoria Gastronomie
Anonim
cu carne de porc
 
Anonim
cu carne de vita si cu carne porc
 
Anonim
Cu carne tocata
 
Anonim
Cu carne de porc
 
Anonim
Reteta pe care o stiu eu e asa: 2 cepe tocate le pui la calit, pana se auresc, apoi pui 250 gr carne tocata de porc si 250 gr carne tocata de vita, calesti in continuare, apoi adaugi 3 catei de usturoi pisat, calesti pana se evapora apa de la carne, dupa care pui un pahar de vin alb parfumat si tii tot la foc mijlociu, cateva minute. Apoi pui vreo 5-6 cutii de rosii fara pielita, date prin sita (sa fie cam ca un sos). Lasi la fiert doua ore. Iti recomand sa le servesti peste spaghetti sau cu lasagna. Daca folosesti spaghetti, presara parmezan ras peste.
 
Anonim
Sosul traditional bolognese este pe baza de carne tocata de vita. trebuie sa contina carne tocata de vita, costita de porc, radacinoase, vin rosu, buchet garni, sos de rosii. Traditional se gateste la foc mic minim 8 ore, carnea trebuie sa devina moale si pufoasa ca un burete.
 
Anonim
Sosul Bolognese este prin definitie un sos pe baza de carne. Pentru un sos ca lumea, se face amestec jumi-juma de carne de porc si de vita. Calesti ceapa, usturoi, pui carnea tocata, pui rosii date prin sita, condimente, un pahar de vin alb, si lasi doua ore la fiert, amestecand din cand in cand. Sosul e bun cu paste, dar eu, uneori, il mananc la cartofi natur.
 
Pentru a vedea raspunsurile apasa pe butonul de like de mai jos:

Raspunde si tu la intreabrea "Cum se face sosul bolognese? Cu sau fara carne? "

7 raspunsuri la intrebarea "Cum se face sosul bolognese? Cu sau fara carne? "