Ce inseamna proverbul "sangele apa nu se face"?

 
 
Etichete: face · sangele · proverbul · inseamna
 
intrebare trimisa de Anonim cu 9 ani in urma in categoria Stiinta si Filosofie
Anonim
multumesc
 
Anonim
The blood of the covenant is thicker than the water of the womb. proverbul in romana nu stiu cum suna, a fost folosit gresit de-a lungul timpului
 
Anonim
multumim de intrebare
 
Sunt de parere ca acest proverb este unul simbolic deoarece, ne putem da seama ca un anumit lucru, fiinta sau orice altceva, care are o sarcina aparte, o anumita calitate...nu se poate preface in altceva sau nu-si poate schimba calitatile. Relatiile dintre familii sunt un bun exemplu in acest caz. Un om nu isi poate schimba rudele si nu se schimba pe sine insusi deoarece are o menire proprie. Nu-si va lasa niciodata aproapele pentru persoane necunoscute ci va ramane mereu aceea persoana.
 
Anonim
sangele nu se poate schimba
 
Anonim
Nu stiu!
 
Anonim
Nu poti sa iti schimbi sangele chiar daca ai vrea.Tu ai acelasi sange ca si familia ta
 
Anonim
Indiferent de faptul daca ne place neamul din care provenim sau nu,avem acelasi singe, aceleasi gene, aproape ca sintem la fel.Sintem uniti prin singe pentru vesnicie,si oricit de reci la suflet am fi,oricum ne bucuram de primul ghiocel,de prima raza de soare, de primul strop de ploaie, pentru ca prin venele noastre circula singe si nu apa.
 
Anonim
Chiar daca cei din acelasi sange cu tine vorbesc multe ei sant si vor ramane vesnic din acelasi sange chiar daca nu vor sau chiar daca vor sa faca pe indiferentii..vine un timp cand uita totul si vor regreta daca s-au certat.....proverbul acesta se foloseste mult in cazul fratilor care se cearta!!
 
Anonim
Chiar daca cei din acelasi sange cu tine vorbesc multe ei sant si vor ramane vesnic din acelasi sange chiar daca nu vor sau chiar daca vor sa faca pe indiferentii..vine un timp cand uita totul si vor regreta daca s-au certat.....proverbul acesta se foloseste mult in cazul fratilor care se cearta!!!
 
Pentru a vedea raspunsurile apasa pe butonul de like de mai jos:

Raspunde si tu la intreabrea "Ce inseamna proverbul "sangele apa nu se face"?"

12 raspunsuri la intrebarea "Ce inseamna proverbul "sangele apa nu se face"?"