Cum folosesc photo scape pentru un colaj cu mai multe poze asezate frumos? stie cineva? astept un raspun va rog frumos...

 
 
Etichete: frumos · raspun · astept · cineva · stie · frumos · asezate · poze · multe · colaj · pentru · scape · photo · folosesc
 
intrebare trimisa de Anonim cu 9 ani in urma in categoria Timp liber
Anonim
aaaaa am inteles
 
Anonim
Pentru colaj la poze - www.picmonkey.com / www.pizap.com
 
Anonim
asta doresc si eu ...un sait sa pot face un colaj la poze>>
 
Anonim
unde pot gasi un site in care pot sa imi truchez sau sa imi fac un colaj la poze?
 
Anonim
Cand dai pe Photoscape,iti apare intr-o bara de sus:Viewer,Editor,Batch Editor,Page,Combine,AniGif,Print,Photoscape.Daca vrei ca pozele tale sa fie asezate intr-un mod anume,apasa pe ‚��Page‚�� din bara de sus.Iti vor aparea mai multe casute pe o coloana din dreapta,de unde tu iti alegi colajul in care vrei sa fie puse pozele.Dupa ce l-ai ales,aseaza-ti pozele care ti le plac,iar daca dupa aceea mai vrei sa adaugi niste efecte,dupa ce ai terminat colajul,(deasupra coloanei vei vedea :Save si Edit)apasa pe ‚��Edit‚�� si iti vei putea edita colajul cum doresti tu.
 
Anonim
Habar nam

 
Anonim
O pui pe o rama anume
 
Anonim
Da trebuie sa le ajezi cu o linei ejutatore


parac asa stiu marog...
 
Pentru a vedea raspunsurile apasa pe butonul de like de mai jos:

Raspunde si tu la intreabrea "Cum folosesc photo scape pentru un colaj cu mai multe poze asezate frumos? stie cineva? astept un raspun va rog frumos..."

8 raspunsuri la intrebarea "Cum folosesc photo scape pentru un colaj cu mai multe poze asezate frumos? stie cineva? astept un raspun va rog frumos..."