Considerati ca tricotatul este neaparat o indeletnicire ... batraneasca?

 
 
 
intrebare trimisa de Anonim cu 12 ani in urma in categoria Trivia/Amuzante
Anonim
Nu dar din pacate este pe cale de disparitie. Aceste indeletniciri "casnice" au fost abandonate din comoditate, din lipsa de timp, din cauza tehnologizarii sau ... de rusine ca sa nu spuna cei din jur ceva... Este o indeletnicire care iti poate ocupa o parte din timp in mod placut sau relaxant. Si ca sa fac o paranteza, tatal unui prieten al meu, fiind soldat in armata germana si venind cu frontul in Romania, la retragere, indragostindu-se de o romanca, a dezertat si a ramas aici. Cum putea in orice clipa sa fie arestat ca prizonier de razboi, a preferat sa se ascunda. A sapat o groapa sub casa unde a locuit apoi 8 ani, cu grija celei de care s-a indragostit. In tot acest timp a citit ziare, carti, a cusut goblen si a impletit/crosetat. Dupa ce a trecut pericolul a iesit si s-a integrat in societate fiind un priceput restaurator de mobila.


Aici se poate vedea un exemplu de ceea ce inseamna dragostea, pentru cei care spun foarte usor azi: m-am indragostit de Gigel si peste o saptamina intreaba pe TPU, ce sfat ii dam ca s-a indragostit si de Ionel... etc.
 
Anonim
Nu neaparat.


Din pacate tanara generatie se multumesc cu totul de-a gata.Multe meserii traditionale sunt pe cale de disparitie pentru ca nimeni nu se ingramadeste sa duca traditia mai departe fie din comoditate sau rentabilitate.

 
Anonim
Nu !
 
Anonim
Nu neaparat...poate fi chiar "barbateasca" big grin
 
Anonim
Nu, in nici un caz. Dovada D-na Udrea, nu ai observat ce raiting a facut la tv? hee hee
 
Pentru a vedea raspunsurile apasa pe butonul de like de mai jos:

Raspunde si tu la intreabrea "Considerati ca tricotatul este neaparat o indeletnicire ... batraneasca?"

5 raspunsuri la intrebarea "Considerati ca tricotatul este neaparat o indeletnicire ... batraneasca?"