Plecam in septembrie, in vacanta la Paris, 8 zile. Ce nu trebuie sa ratam, avand si un baiat de 12 ani? In afara de Turnul Eiffel, Louvru, Versailles, Disney Land, Champs Elysee, Sacre Coeur?

 
 
Etichete: coeur · sacre · elysee · champs · land · disney · versailles · louvru · eiffel · turnul · afara · baiat · avand · ratam · trebuie · zile · paris · vacanta · septembrie · plecam
 
intrebare trimisa de Anonim cu 10 ani in urma in categoria Turism
Anonim
Pana in septembrie mai ai timp sa-ti procuri un ghid de conversatie pt franceza - la urma urmei romana deja iti ofera baza lb.romanice...iar francezii sunt f nationalisti, chiar daca stiu engleza, refuza sa vorbeasca happy! ar fi si pt voi frumos sa stalciti macar niste cuvinte ..la Paris!
 
Anonim
Saint Chapele neaparat, este in curtea Palatului de Justitie, in apropiere de Catedrala Notre Dame. Din fata Turnului Eiffel, poti sa iei pentru inceput un bus turistic si sa faci traseul, apoi o sa iti dai seama unde trebuie sa mergi si ce ti-ar placea sa vizitezi.
 
Anonim
Am fost si eu anul trecut cu fata mea de 16 ani. A fost foarte incantata de muzeul Orsay - dupa mine contine cea mai buna colectie de picturi La etajul treisunt pictorii imprseionisti Monet, Renoir, Cezanne, Pissaro, Sisle �i Degas, precum si celebre tablouri ale lui Gaugain, Matisse, Van Goh, Toulouse Lautrec. Apoi sa nu uitam de frumoasele vitralii de la Sainte - Chapelle, o plimbare prin jardin de Luxemburg, si o vizita prin minunatul cartier Defense (cred ca acesta-l va impresiona cel mai mult pe baiat). Nu uitati ca originalul faimosei Statui a Libertatii din New York se afla tot in Paris.


Da va puteti descurca bine cu engleza in Paris
 
Pentru a vedea raspunsurile apasa pe butonul de like de mai jos:

Raspunde si tu la intreabrea "Plecam in septembrie, in vacanta la Paris, 8 zile. Ce nu trebuie sa ratam, avand si un baiat de 12 ani? In afara de Turnul Eiffel, Louvru, Versailles, Disney Land, Champs Elysee, Sacre Coeur? "

3 raspunsuri la intrebarea "Plecam in septembrie, in vacanta la Paris, 8 zile. Ce nu trebuie sa ratam, avand si un baiat de 12 ani? In afara de Turnul Eiffel, Louvru, Versailles, Disney Land, Champs Elysee, Sacre Coeur? "