Am o prietene care sta inchisa in casa,e retrasa,ii e frica de orice desi are 15 ani.Cum o pot ajuta?

 
 
Etichete: ajuta · desi · orice · frica · retrasa · casa · inchisa · care · prietene
 
intrebare trimisa de Anonim cu 9 ani in urma in categoria Turism
Anonim
In primul rand, strica-i televizorul. De cele mai multe ori este principala sursa de stres/frica si daca te iei dupa el, te face sa crezi ca traim in infern!

In al doilea rand, prezinta-i alternative la statul in casa. Poate practica un sport non-violent (precum tenisul), poate participa la activitati sociale (concerte, expozitii), poate face o gramada de lucruri care sa ii consume timpul pe care acum si-l pierde sporindu-si fricile.
 
Anonim
Oare de ce imi face impresia ca acea fetitza fricoasa de 15 ani esti chiar tu


daca gresesc cumva , vorbeste cu parintzii fetei sa ii gaseasca un psiholog si sa o insotzesti chiar tu ca sa prinda curaj .


dupa cate stiu , la fiecare scoala este psiholog , de ce nu merge sa stea de vorba cu el(ea) si nici nu o costa bani

 
Anonim
Scoate-o la o plimbare,suc,sau chiar la un film,daca ai este frica de oameni mai bine ai chema un doctor psiholog la ea.
 
Anonim
Poate nu are bani nici de traversat strada.Incearca sa o ajuti si scoate-o din barlogul ei.Poti sa-i gasesti un prieten potrivit.
 
Anonim
Ii este frica de lumea care o inconjoara
 
Anonim
De ce ii este frica de fapt, de bau-bau, de baieti, de politie, de hoti, de lumina, de intuneric... trebuie sa aiba un motiv anume. Poate mai ai si alte explicatii.
 
Anonim
Asta nu este o bola de care nu poate scapa.incearca sa-i prezinti mai multe persoane acasa la ea si o sa inceapa sa comunice cu ele si daca prinde incredere in cateva dintre acele persoane sigur va avea corajul sa iasa. succes
 
Pentru a vedea raspunsurile apasa pe butonul de like de mai jos:

Raspunde si tu la intreabrea "Am o prietene care sta inchisa in casa,e retrasa,ii e frica de orice desi are 15 ani.Cum o pot ajuta?"

7 raspuns la intrebarea "Am o prietene care sta inchisa in casa,e retrasa,ii e frica de orice desi are 15 ani.Cum o pot ajuta?"