Am cumparat o societate cu foarte multe datorii la stat. Acum aceasta a intrat in lichidare. De cand am preluat-o (cumparat-o) nu a avut nicio activitate nici incasari decat mici plati la stat. In cazul in care credotorii cer ca cei din conducerea firmei sa platesca datoriile din averile personale...cine le plateste? eu ? Sau cei care au fost administratori in perioada cand s-au acumulat datoriile.

 
 
intrebare trimisa de miniraton cu 9 ani in urma in categoria Legislatie, Politic & Social

Raspunde si tu la intreabrea "Am cumparat o societate cu foarte multe datorii la stat. Acum aceasta a intrat in lichidare. De cand am preluat-o (cumparat-o) nu a avut nicio activitate nici incasari decat mici plati la stat. In cazul in care credotorii cer ca cei din conducerea firmei sa platesca datoriile din averile personale...cine le plateste? eu ? Sau cei care au fost administratori in perioada cand s-au acumulat datoriile."

0 raspunsuri la intrebarea "Am cumparat o societate cu foarte multe datorii la stat. Acum aceasta a intrat in lichidare. De cand am preluat-o (cumparat-o) nu a avut nicio activitate nici incasari decat mici plati la stat. In cazul in care credotorii cer ca cei din conducerea firmei sa platesca datoriile din averile personale...cine le plateste? eu ? Sau cei care au fost administratori in perioada cand s-au acumulat datoriile."

PUBLICITATE
PUBLICITATE