buna, cum as putea sa ma despart de un baiat fara sa ii frang inima, avand in vedere ca noi am mai fost impreuna, iar atunci cand m-a intrebat dak il iubesc eu i-am zis da...adik ce pute-am sa zi :"NU, nu te iubesc!sunt cu tn doar pt ca ceilalti ma judeca"? Stiu ca nu trebuia sa ma impac cu el, dar nu stiam ce sa fac!ma puteti ajutati vreau sa o sfarsesc cu el cat mai repede se poate, cum s-o fac fara sa par o mare mare mincinoasa, ipocrita?

 
 
Etichete: buna · putea · despart · baiat · fara · frang · inima · avand · vedere · fost · impreuna · atunci · cand · intrebat · iubesc · i-am · adik · pute-am · iubesc · sunt · doar · ceilalti · judeca · stiu · trebuia · impac · stiam · puteti · ajutati · vreau · sfarsesc · repede · poate · fara · mare · mare · mincinoasa · ipocrita
 
intrebare trimisa de cabel_irina cu 8 ani in urma in categoria Adolescenti
Anonim
buna
chiar nu pot sa raspund c a si eu sunt in aceeasi situatie putin mai complicat o sa ti povestesc dar nu acum ca trebuie sa invat la fizica
 
Anonim
Pai in primul rand trebuie sa-ti spuna daca te iubeste el pe tine pt. Ca ei sunt mai visatori si nu stiu ce vor de la viata si sa te gandesti daca meriti sa fi cu el.
 
Anonim
in oricare varianta nimic bun nu iese dar totusi nu te mai gandi ca vrei sa te desparti de el mai bine incearca s-al placi sa o ei tu de la inceput cu el incearca tu sa se simta cat mai bine stai cat mai mult cu el innabusestel cu dragostea ta :p (psihologie inversa). facad asta ai sal plictisesti tu si te lasa. cred eu ca asta este cea mai buna varianta
 
Anonim
Raspunde aici...buna....si eu am aceeasi problema....stau cu el din mila,ma iubeste enorm si nu vreau sa ii frang inima. am incercat sa ma despart de mai multe ori de el dar mia fost mila de el si mam impakat din nou cu el.....nu stiu ce sa fac,sunt disperata...ajutatima
 
Anonim
si eu sunt in aceeasi situatie si nuj ce sa fac :(
 
Anonim
si eu sunt in aceeasi situatie si nuj ce sa fac :(
 
Anonim
Parerea mea este sa ii spui sincer si cat mai delicat, nu are rost sa stai cu el din mila iti va parea foarte rau mai tarziu ca nu ai facut-o la timp.Daca vei continua tu vei dori sa iti faci alt prieten dar pt ca tu nu vrei sa il ranesti vei renunta o perioada pana cand il vei "insela ", atunci ii va fi foarte greau si il vei rani mai rau. Sper ca te.am ajutat. SUCCES !!
 
Anonim
do you fancy lunch sometime?
 
Anonim
si eu am aceiasi problema sunt de 5 ani cu prietenul meu dar parca nimic nu mai e ca la inceput. eu am 22 de ani si el 26 si de 3 ani stam impreuna si totul e foarte complicat as putea spune, toata lumea se asteapta sa ne casatorim eu nu imi doresc asta si de cateva luni simt ca vreau altceva nu stiu ce sa fac .... de iesit nu prea iesim in oras deoarece el munceste foarte mult si e obosit, eu sunt studenta dar din cauza lui nu ies foarte mult cu colegii si mai mult stau acasa. brusc parca vreau altceva simt ca au trecut anii pe langa mine si eu ... ce fac?
 
Anonim
pai eu cred ca tu ar trebui sa fii sincera si sa fii cat mai diplomata cu el si sa-i explici ca tu nu-l vei putea iubi nikiodata,iar atunci cand i-ai zis inainte asta i-ai zis ca sa nu-l ranesti.
 
Pentru a vedea raspunsurile apasa pe butonul de like de mai jos:

Raspunde si tu la intreabrea "buna, cum as putea sa ma despart de un baiat fara sa ii frang inima, avand in vedere ca noi am mai fost impreuna, iar atunci cand m-a intrebat dak il iubesc eu i-am zis da...adik ce pute-am sa zi :"NU, nu te iubesc!sunt cu tn doar pt ca ceilalti ma judeca"? Stiu ca nu trebuia sa ma impac cu el, dar nu stiam ce sa fac!ma puteti ajutati vreau sa o sfarsesc cu el cat mai repede se poate, cum s-o fac fara sa par o mare mare mincinoasa, ipocrita?"

16 raspunsuri la intrebarea "buna, cum as putea sa ma despart de un baiat fara sa ii frang inima, avand in vedere ca noi am mai fost impreuna, iar atunci cand m-a intrebat dak il iubesc eu i-am zis da...adik ce pute-am sa zi :"NU, nu te iubesc!sunt cu tn doar pt ca ceilalti ma judeca"? Stiu ca nu trebuia sa ma impac cu el, dar nu stiam ce sa fac!ma puteti ajutati vreau sa o sfarsesc cu el cat mai repede se poate, cum s-o fac fara sa par o mare mare mincinoasa, ipocrita?"