Buna, am o problema la care nu gasesc raspuns.Sunt cu cineva in concubinaj de 13 ani.Relatia nu merge perfect dar m-am obisnuit asa.Acum 2 luni am cunoscut pe cineva care era indragostit de mine acum 18-20 de ani in urma dar nu i-am dat importanta.Acum el are o relatie de 3 ani cu cineva si e plecat din tara, vine doar rar si cum am spus ispita a pus stapanire pe mine acum 2 luni .Am trait o saptamana de vis dar el a plecat si eu am ramas cu gandul tot la el.Vb. la tel dar rar, ne dam beep-uri sa stim unul de celalalt.Nu vreau sa ma despart de partenerul meu si nici pe el nu vreau sa-l despart.Am fugit tot timpul de el fara sa-mi dau seama cat de bine ne potrivim si in plus suntem si vecini.As vrea sa o termin cu el dar nu pot. inima i-mi dicteaza altceva. Nu pot sa iau o decizie pt ca aceasta ''relatie'' la distanta ma epuizeaza la maxim.Suntem 2 oameni maturi dar parca am fi 2 copii.Nu stiu ce zic.Nu pot sa cred ca am ''fugit'' atatia ani de el si acum am cedat pt ca in relatia mea lucrurile nu merg bine deloc. Dar nu am avut nici cea mai mica intentie de a-mi insela partenerul, daca nu era el cu altcineva nu as fi facut-o pt nimic in lume. A fost ''omul potrivit la momentul potrivit'' pt ca partenerul meu se purta tare ciudat in perioada accea si eram certati. Eu sufeream ingrozitor caci el ma respingea si intamplator a venit si vecinul acasa chiar in acea perioada.A fost o chestie tare ciudata si acum a lasat urme.Cum sa ma detasez elegant de aceasta poveste? Ce sa fac? Ma suna si i-mi spune ca abia asteapta sa vina in tara sa ne vedem....Nu vreau sa complic lucrurile dar nici nu pot sa-mi iau gandul de la el.

 
 
Etichete: buna · problema · care · gasesc · raspuns · sunt · cineva · concubinaj · relatia · merge · perfect · m-am · obisnuit · acum · luni · cunoscut · cineva · care · indragostit · mine · acum · 18-20 · urma · i-am · importanta · acum · relatie · cineva · plecat · tara · vine · doar · spus · ispita · stapanire · mine · acum · luni · trait · saptamana · plecat · ramas · gandul · beep-uri · stim · unul · celalalt · vreau · despart · partenerul · nici · vreau · sa-l · despart · fugit · timpul · fara · sa-mi · seama · bine · potrivim · plus · suntem · vecini · vrea · termin · inima · i-mi · dicteaza · altceva · decizie · aceasta · relatie · distanta · epuizeaza · maxim · suntem · oameni · maturi · parca · copii · stiu · cred · fugit · atatia · acum · cedat · relatia · lucrurile · merg · bine · deloc · avut · nici · mica · intentie · a-mi · insela · partenerul · daca · altcineva · facut-o · nimic · lume · fost · omul · potrivit · momentul · potrivit · partenerul · purta · tare · ciudat · perioada · accea · eram · certati · sufeream · ingrozitor · caci · respingea · intamplator · venit · vecinul · acasa · chiar · acea · perioada · fost · chestie · tare · ciudata · acum · lasat · urme · detasez · elegant · aceasta · poveste · suna · i-mi · spune · abia · asteapta · vina · tara · vedem · vreau · complic · lucrurile · nici · sa-mi · gandul
 
intrebare trimisa de rozyursy cu 9 ani in urma in categoria
Anonim
eu cred ca cel mai bine ar fi s avb cu cel pe care il placi.daca el accepta sa se desparta de cealalta pentru tn sa te desparti si tu de prietenul tau actual si sa fiti voi doi vekinii impreuna.
 
Anonim
Of, complicat. Iti propun sa te gandesti mai intai la ceea ce tu iti doresti de la viata. Ai ceva de pierdut sau de castigat? Sa-ti pui intrebarea asta referitor la ambele persoane.
Poate cineva nu vrea ceva serios sau nu mai vrea. Esti sigura pe ei? Ai renunta la toti acesti ani pentru altcineva?

Ia-ti un timp doar pentru tine si deconecteaza-te de ei. Asa vei putea lua decizia cea mai buna.
Poate ne spui si ce ai mai facut intre timp
 
Pentru a vedea raspunsurile apasa pe butonul de like de mai jos:

Raspunde si tu la intreabrea "Buna, am o problema la care nu gasesc raspuns.Sunt cu cineva in concubinaj de 13 ani.Relatia nu merge perfect dar m-am obisnuit asa.Acum 2 luni am cunoscut pe cineva care era indragostit de mine acum 18-20 de ani in urma dar nu i-am dat importanta.Acum el are o relatie de 3 ani cu cineva si e plecat din tara, vine doar rar si cum am spus ispita a pus stapanire pe mine acum 2 luni .Am trait o saptamana de vis dar el a plecat si eu am ramas cu gandul tot la el.Vb. la tel dar rar, ne dam beep-uri sa stim unul de celalalt.Nu vreau sa ma despart de partenerul meu si nici pe el nu vreau sa-l despart.Am fugit tot timpul de el fara sa-mi dau seama cat de bine ne potrivim si in plus suntem si vecini.As vrea sa o termin cu el dar nu pot. inima i-mi dicteaza altceva. Nu pot sa iau o decizie pt ca aceasta ''relatie'' la distanta ma epuizeaza la maxim.Suntem 2 oameni maturi dar parca am fi 2 copii.Nu stiu ce zic.Nu pot sa cred ca am ''fugit'' atatia ani de el si acum am cedat pt ca in relatia mea lucrurile nu merg bine deloc. Dar nu am avut nici cea mai mica intentie de a-mi insela partenerul, daca nu era el cu altcineva nu as fi facut-o pt nimic in lume. A fost ''omul potrivit la momentul potrivit'' pt ca partenerul meu se purta tare ciudat in perioada accea si eram certati. Eu sufeream ingrozitor caci el ma respingea si intamplator a venit si vecinul acasa chiar in acea perioada.A fost o chestie tare ciudata si acum a lasat urme.Cum sa ma detasez elegant de aceasta poveste? Ce sa fac? Ma suna si i-mi spune ca abia asteapta sa vina in tara sa ne vedem....Nu vreau sa complic lucrurile dar nici nu pot sa-mi iau gandul de la el."

2 raspunsuri la intrebarea "Buna, am o problema la care nu gasesc raspuns.Sunt cu cineva in concubinaj de 13 ani.Relatia nu merge perfect dar m-am obisnuit asa.Acum 2 luni am cunoscut pe cineva care era indragostit de mine acum 18-20 de ani in urma dar nu i-am dat importanta.Acum el are o relatie de 3 ani cu cineva si e plecat din tara, vine doar rar si cum am spus ispita a pus stapanire pe mine acum 2 luni .Am trait o saptamana de vis dar el a plecat si eu am ramas cu gandul tot la el.Vb. la tel dar rar, ne dam beep-uri sa stim unul de celalalt.Nu vreau sa ma despart de partenerul meu si nici pe el nu vreau sa-l despart.Am fugit tot timpul de el fara sa-mi dau seama cat de bine ne potrivim si in plus suntem si vecini.As vrea sa o termin cu el dar nu pot. inima i-mi dicteaza altceva. Nu pot sa iau o decizie pt ca aceasta ''relatie'' la distanta ma epuizeaza la maxim.Suntem 2 oameni maturi dar parca am fi 2 copii.Nu stiu ce zic.Nu pot sa cred ca am ''fugit'' atatia ani de el si acum am cedat pt ca in relatia mea lucrurile nu merg bine deloc. Dar nu am avut nici cea mai mica intentie de a-mi insela partenerul, daca nu era el cu altcineva nu as fi facut-o pt nimic in lume. A fost ''omul potrivit la momentul potrivit'' pt ca partenerul meu se purta tare ciudat in perioada accea si eram certati. Eu sufeream ingrozitor caci el ma respingea si intamplator a venit si vecinul acasa chiar in acea perioada.A fost o chestie tare ciudata si acum a lasat urme.Cum sa ma detasez elegant de aceasta poveste? Ce sa fac? Ma suna si i-mi spune ca abia asteapta sa vina in tara sa ne vedem....Nu vreau sa complic lucrurile dar nici nu pot sa-mi iau gandul de la el."