incerc de 2 zile sa ii pun cateva filme baietelului meu pe dvd si nu reusesc pentru ca atunci cand il bag in dvd imi scrie format necunoscut filmele sunt luate de pe net si de pe apex nu stiu ce sa mai fac am stricat o groaza de dvd-uri.......help pleaseeeeeeeeee

 
 
Etichete: incerc · zile · cateva · filme · baietelului · reusesc · pentru · atunci · cand · scrie · format · necunoscut · filmele · sunt · luate · apex · stiu · stricat · groaza · dvd-uri · help · pleaseeeeeeeeee
 
intrebare trimisa de alina_ytu1983 cu 6 ani in urma in categoria Informatii Utilitare
Anonim
da tu dvd revitable
 
Anonim
are dreptate acesta cu In interfata lui Nero ai posibilitatea sa inscriptionezi DVD-ul in mai multe formate. Alege un format DVD. Cauta in cartea tehnica a DVD-ului tau ce formate poate reda. Daca nu ai cartea, poate scrie pe fata DVD-ului formatele suportate sau cauta pe net. Daca afli ce formate citeste DVD-ul tau, poti alege din Nero in ce format sa arzi dvd-ul dau CD-ul.
 
Anonim
In interfata lui Nero ai posibilitatea sa inscriptionezi DVD-ul in mai multe formate. Alege un format DVD. Cauta in cartea tehnica a DVD-ului tau ce formate poate reda. Daca nu ai cartea, poate scrie pe fata DVD-ului formatele suportate sau cauta pe net. Daca afli ce formate citeste DVD-ul tau, poti alege din Nero in ce format sa arzi dvd-ul dau CD-ul.
 
am uitat sa specific ca le fac cu nero burning rom 11
 
Pentru a vedea raspunsurile apasa pe butonul de like de mai jos:

Raspunde si tu la intreabrea "incerc de 2 zile sa ii pun cateva filme baietelului meu pe dvd si nu reusesc pentru ca atunci cand il bag in dvd imi scrie format necunoscut filmele sunt luate de pe net si de pe apex nu stiu ce sa mai fac am stricat o groaza de dvd-uri.......help pleaseeeeeeeeee"

4 raspunsuri la intrebarea "incerc de 2 zile sa ii pun cateva filme baietelului meu pe dvd si nu reusesc pentru ca atunci cand il bag in dvd imi scrie format necunoscut filmele sunt luate de pe net si de pe apex nu stiu ce sa mai fac am stricat o groaza de dvd-uri.......help pleaseeeeeeeeee"