Am intrebat la un cabinet veterinar de pasta de dinti pentru catei iar doctorul veterinar mi-a spus ca nu trebuie sa spal pe dinti catelul, pentru ca i se distruge smaltul dintilor. Sa spal in continuare catelul pe dinti sau nu ? Va multumesc.

 
 
 
intrebare trimisa de loretta8522 cu 8 ani in urma in categoria Sanatate
Anonim
eu zic ca nu se intampla nimic
 
Anonim
cand ii zic sa faca ceva face (ma refer la cainele meu) ca maidanezii chiar ca nu au suflet
 
Anonim
are suflet ca traieste lol
 
Anonim
poi eu zic sa il speli ca ma gandesc ca nu il periezi ca crazy man pe dinti cainelui
 
Anonim
io cred ca tu n-ai ce lucra . duci lipsa de ocupatie daca chiar speli cainele pe dinti. wtf? e doar un animal fara suflet si fara ratiune omeneasca
 
Anonim
Parerea mea este sa nu continui sa il speli , dute la un pet shop sau la farmacie veterinara si ia batoane pedigree este mult mai bine si mult mai eficient!
 
Anonim
lol
 
Pentru a vedea raspunsurile apasa pe butonul de like de mai jos:

Raspunde si tu la intreabrea "Am intrebat la un cabinet veterinar de pasta de dinti pentru catei iar doctorul veterinar mi-a spus ca nu trebuie sa spal pe dinti catelul, pentru ca i se distruge smaltul dintilor. Sa spal in continuare catelul pe dinti sau nu ? Va multumesc."

7 raspunsuri la intrebarea "Am intrebat la un cabinet veterinar de pasta de dinti pentru catei iar doctorul veterinar mi-a spus ca nu trebuie sa spal pe dinti catelul, pentru ca i se distruge smaltul dintilor. Sa spal in continuare catelul pe dinti sau nu ? Va multumesc."