Imi place de o fata care are prieten , e in clasa cu mine , nu stiu daca sa ii zic ca o iubesc sa nu :) , va rog un sfat

 
 
Etichete: place · fata · care · prieten · clasa · mine · stiu · daca · iubesc · sfat
 
intrebare trimisa de ken_godplay cu 6 ani in urma in categoria Dragoste
Anonim
In calitate de fata cred ca stiu ce spun si cum ai putea sa o atragi.Daca sunteti prieteni apropiati, gaseste orice motiv ca sa o imbratisezi. Da, pare ciudat, dar te.ar surprinde. In momentul in care ii arati o oarecare afectiune de genul asta, o fata va ajunge la concluzia ca ii place baiatul respectiv. Apoi, cand vorbesti cu ea EVITA ORICE DISCUTIE DESPRE FOSTELE TALE SAU FOSTII EI. De ce? Pentru ca daca vorbesti de fostele tale, vei declansa o gelozie din partea ei si nu vorbi despre fostii ei, vei da impresia ca esti obsedat si nu e chiar atragator. Pe mess sau Facebook sau alt mijloc de comunicare si chiar cand sunteti NUMAI VOI DOI vorbeste dulce cu ea. Nu genul pisicel, draguta, iubita si cu o mie de ":*" sau ":x" si alte alea. Doar fa complimente si alte nimicuri. Si acum ca sa iti raspund la intrebare: Ideal ar fi sa ajungi treptat la o dicutie gen "vrei sa fii cu mine". Nu o brusca. Ideal, din nou, este sa fiti numai voi doi intr.un loc cat se poate de linistit.
Sper ca ti.e de folos tie si celorlalti.
 
Anonim
daca simti ceva pe bune fata de ea, ar fi cazul sa ii spui, dar mai pe ocolite si sa ai mare grija sa nu ii faci probleme in relatia ei actuala;)
 
Anonim
fratele meu.....nu ii spui direct...."te iubesc" si gata...ce astepti? sa sara la tine in brate?.....iao mai usor....vorbeste cu ea in privat spunei ca o placi si afla parerea ei despre tine....si ii spui ca ai vrea o relatie cu ea...si restul vine de la sine
 
Pentru a vedea raspunsurile apasa pe butonul de like de mai jos:

Raspunde si tu la intreabrea "Imi place de o fata care are prieten , e in clasa cu mine , nu stiu daca sa ii zic ca o iubesc sa nu :) , va rog un sfat"

3 raspunsuri la intrebarea "Imi place de o fata care are prieten , e in clasa cu mine , nu stiu daca sa ii zic ca o iubesc sa nu :) , va rog un sfat"