Eu am o relatie cu un baiat de 2 ani de 1an si jumatate locuim impreuna. Nu pot sa zic ca il iubesc dar nici ca nu il iubesc singura nu stiu, pentru ca ceea ce simt e afectiune si pe de o parte obisnuinta.Eu as dori sa ma dezvolt in general cariera, societate, mai multi prieteni etc . El e extrem de gelos! Nu-mi permite sa merg nicaieri nici macar la matusa mea pe noapte sau sora mea crede ca-s cu altcineva, nici sa comunic cu vreun baiat, cindva aveam multi prieteni de gen masculin dar acum am doar 2 prietene cu care comunic din cind in cind si la universitate cu una din ele.Am incercat sa discut pe tema aceasta de muulte ori si ne-am despartit de 2 ori dar nu am putut rezista singura, fara el depind prea mult de el prietenii sau ntors de la mine tot din cauza lui...Ce sa fac? si ma tem sa ma despart ca e genul razbunator si am o relatie foarte buna cu familia lui..Cea mai grava problema e ca locuim aproape...Si mai sunt unele chestii care ma inerveaza la el e ca din principiu el e barbat eu is femeie practic m-am nascut la bucatarie, nu ma ajuta cu treburile casnice deloc desi el nu lucreaza parintii sai ne ajuta financiar...ca eu mama nu am dar tata locuieste cu concubina financiar nu ma ajuta deloc...iar eu fiind la universitate nu prea pot gasi un job...oar daca pe noapte si iarasi gelozia lui nu-mi permite.

 
 
 
intrebare trimisa de sofiarotaru666 cu 7 ani in urma in categoria Dragoste
Salut. eu te-as sfatui sa-l lasi pe acest baiat. deoarece daca spui ca-i gelos si nu-ti permite nicaeri iti imaginezi ce o sa fie peste vrio 5 ani. deoarece fetelor le trebuie dezvoltare si libertate ci nu gelozie. ai sa mai gasesti baieti nu e unikul el credema ca sunt si mai buni - omul are toata libertatea pe pamint daor tresa-si faca timp de toate cite putin pentru a se realiza da ceea ce tine de munca ai sa muncesti inca si pe el ai sal intretii. eu cred ca ar fi bine sa te gindesti si daca ai posibilitate e si te dezvolta ca viata e scurta si kind vom ajunge peste vrio 30 ani si o sa privim in urma tre sa vedem ce am realizat .......deoarece ENTEIN sounea ca trecutul stim cum e. dar viitorul il traim de aeea nu e bine sa stim ce o s fiu in viitor ca se pierde aharizma vietii,,,,,,,, gindestete si tu la aceasta si fati timp sa auzi ceti spune-o floare si insasi tu vei inflori daca vei askulta si te vei dezvolta.
ca kind iti alegi un om de viata tre sa fii multumit de el si tre sa te ginesti cu cine ma trezesc eu alaturea in fiecare dimineata. cine ma va astepta acasa. dar daca e asa kum spui ka nuti permite sa mergi nikaeri pai asocie spusele tale ku o kolivie........ bafta tie si nu sta linga cei ce te pazesk si care nu au inkredere in apraopele sau,,,,,,,,,,,weekend plakut si cu sarbatoarea de mine ziua marii uniri
 
Anonim
Esti intr-adevar intr-o situatie din care nu vei iesi usor si repede. Cred ca deocamdata trebuie sa lasi lucrurile asa cum sunt. El, iti spun sigur, nu se va schimba, ci va fi si mai gelos si pretentios! (iti spun din proprie experienta) Poate ca ai avea o sansa sa schimbi ceva dupa ce termini facultatea (sa nu renunti ca e singura ta polita de asigurare pentru viitor)! Ai grija sa nu te impovarezi si cu un copil ca atunci nu mai ai nici o sansa si vei ramane prizoniera acestei "casnicii" poate toata viata!
 
Anonim
"Problema" este ca noi oamenii suntem animale si noi,ca si animale avem simturi ,unele mai dezvoltate unele nu prea.In cazul tau problema este ca el iti simte nesiguranta,slabiciunea,iti cunoaste situatia si a pus stapanire pe tine.
Intr-un fel sau altul trebuie sa iti castigi independenta in toate punctele de vedere si material si spiritual,astfel o sa ai de ales.Situatia ta curenta nu iti permite sa faci o alegere,dar daca esti independenta totul se schimba.
trebuie sa o faci fara sa stie el,mereu exista o solutie,nimic nu este imposibil.Ai incredere in tine si ai sa reusesti,nu trebuie sa depinzi de el!Dupa ce vei rezolva problema cu independenta poti sa ii spui ce decizie ai luat,sa fi sigura pe tine si sa nu arati slabiciune!Ai curaj!
 
Anonim
Daca e gelos pe tine asa de mult inseamna ca TE IUBESTE, daca nu iti da voie sa ai prieteni, dece nu il intrebi pe el care i se par prietenii potriviti?
Vorbeste cu el deschis impreuna cu familia lui...BAFTA!
 
Pentru a vedea raspunsurile apasa pe butonul de like de mai jos:

Raspunde si tu la intreabrea "Eu am o relatie cu un baiat de 2 ani de 1an si jumatate locuim impreuna. Nu pot sa zic ca il iubesc dar nici ca nu il iubesc singura nu stiu, pentru ca ceea ce simt e afectiune si pe de o parte obisnuinta.Eu as dori sa ma dezvolt in general cariera, societate, mai multi prieteni etc . El e extrem de gelos! Nu-mi permite sa merg nicaieri nici macar la matusa mea pe noapte sau sora mea crede ca-s cu altcineva, nici sa comunic cu vreun baiat, cindva aveam multi prieteni de gen masculin dar acum am doar 2 prietene cu care comunic din cind in cind si la universitate cu una din ele.Am incercat sa discut pe tema aceasta de muulte ori si ne-am despartit de 2 ori dar nu am putut rezista singura, fara el depind prea mult de el prietenii sau ntors de la mine tot din cauza lui...Ce sa fac? si ma tem sa ma despart ca e genul razbunator si am o relatie foarte buna cu familia lui..Cea mai grava problema e ca locuim aproape...Si mai sunt unele chestii care ma inerveaza la el e ca din principiu el e barbat eu is femeie practic m-am nascut la bucatarie, nu ma ajuta cu treburile casnice deloc desi el nu lucreaza parintii sai ne ajuta financiar...ca eu mama nu am dar tata locuieste cu concubina financiar nu ma ajuta deloc...iar eu fiind la universitate nu prea pot gasi un job...oar daca pe noapte si iarasi gelozia lui nu-mi permite."

4 raspunsuri la intrebarea "Eu am o relatie cu un baiat de 2 ani de 1an si jumatate locuim impreuna. Nu pot sa zic ca il iubesc dar nici ca nu il iubesc singura nu stiu, pentru ca ceea ce simt e afectiune si pe de o parte obisnuinta.Eu as dori sa ma dezvolt in general cariera, societate, mai multi prieteni etc . El e extrem de gelos! Nu-mi permite sa merg nicaieri nici macar la matusa mea pe noapte sau sora mea crede ca-s cu altcineva, nici sa comunic cu vreun baiat, cindva aveam multi prieteni de gen masculin dar acum am doar 2 prietene cu care comunic din cind in cind si la universitate cu una din ele.Am incercat sa discut pe tema aceasta de muulte ori si ne-am despartit de 2 ori dar nu am putut rezista singura, fara el depind prea mult de el prietenii sau ntors de la mine tot din cauza lui...Ce sa fac? si ma tem sa ma despart ca e genul razbunator si am o relatie foarte buna cu familia lui..Cea mai grava problema e ca locuim aproape...Si mai sunt unele chestii care ma inerveaza la el e ca din principiu el e barbat eu is femeie practic m-am nascut la bucatarie, nu ma ajuta cu treburile casnice deloc desi el nu lucreaza parintii sai ne ajuta financiar...ca eu mama nu am dar tata locuieste cu concubina financiar nu ma ajuta deloc...iar eu fiind la universitate nu prea pot gasi un job...oar daca pe noapte si iarasi gelozia lui nu-mi permite."