Cum sau cand pot sa fac reabilitarea ? Daca am avut o condamnare de 6 luni inchisoare, din care am executat 5 luni. Sunt in libertate de 6 luni. Am nevoie de cazier curat pentru examenul de categorie auto C-E. Va rog frumos sa-mi dati si mie un raspuns. VA MULTUMESC ANTICIPAT.

 
 
Etichete: cand · reabilitarea · daca · avut · condamnare · luni · inchisoare · care · executat · luni · sunt · libertate · luni · nevoie · cazier · curat · pentru · examenul · categorie · auto · frumos · sa-mi · dati · raspuns · multumesc · anticipat
 
intrebare trimisa de malin_kyty cu 6 ani in urma in categoria Legislatie, Politic & Social

Raspunde si tu la intreabrea "Cum sau cand pot sa fac reabilitarea ? Daca am avut o condamnare de 6 luni inchisoare, din care am executat 5 luni. Sunt in libertate de 6 luni. Am nevoie de cazier curat pentru examenul de categorie auto C-E. Va rog frumos sa-mi dati si mie un raspuns. VA MULTUMESC ANTICIPAT."

0 raspunsuri la intrebarea "Cum sau cand pot sa fac reabilitarea ? Daca am avut o condamnare de 6 luni inchisoare, din care am executat 5 luni. Sunt in libertate de 6 luni. Am nevoie de cazier curat pentru examenul de categorie auto C-E. Va rog frumos sa-mi dati si mie un raspuns. VA MULTUMESC ANTICIPAT."