buna...acum cateva zile mam intalnit cu o fata si i-am spus ca imi place de ea ca o iubesc....etc ea nu mi-a spus nici da nici nu.dar era vorba sa ne intalnim a doua.asta a fost un fel de da k vrea sa fie cu mn....dar a doua zi am avut o pb si nu am ajuns. a treia zi am vazuto un baiat impreuna.......ce sa fac sa o castig?

 
 
Etichete: buna · acum · cateva · zile · intalnit · fata · i-am · spus · place · iubesc · mi-a · spus · nici · nici · vorba · intalnim · doua · asta · fost · vrea · doua · avut · ajuns · treia · vazuto · baiat · impreuna · castig
 
intrebare trimisa de samuel.fernando28 cu 6 ani in urma in categoria Adolescenti
Anonim
scuze de am fost asa dar cam asta e adevarul
ai dreptate doar daca flirta cu ea sau se tineau de mana atunci poti s aintri in panica dar daca nu nuuuuuuuuuuuuuuu
ai de ce sa intri in
ppppppppppppaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiccccccccccccccccaaaaaaaaaaaaa
 
Anonim
SA O INVITI UNDEVA SA STATI DE VORBA SA VEZI CE II PLACE
SAU ACEL BAIAT ERA DOAR UN PRIETEN
ASA SUNT BAIETII DACA AU O IUBITA NU MAI ARE VOIE SA VORBEASCA CU NICIUN BAIAT INDIFERENT CN E?
DOAMNE CE BAIETI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
 
Anonim
pai neaparat e ceva de facut?altfel nu ar mai fi esuat nimeni in dragoste=)) daca nu tia zis nici da nici nu o fi nesigura , o vrea sa stea ba cu tine ba cu altu =)) nuti face ma griji ca o sa se rezolve totu..tot rau e in spre bine si nu mint.
 
Pentru a vedea raspunsurile apasa pe butonul de like de mai jos:

Raspunde si tu la intreabrea "buna...acum cateva zile mam intalnit cu o fata si i-am spus ca imi place de ea ca o iubesc....etc ea nu mi-a spus nici da nici nu.dar era vorba sa ne intalnim a doua.asta a fost un fel de da k vrea sa fie cu mn....dar a doua zi am avut o pb si nu am ajuns. a treia zi am vazuto un baiat impreuna.......ce sa fac sa o castig? "

3 raspunsuri la intrebarea "buna...acum cateva zile mam intalnit cu o fata si i-am spus ca imi place de ea ca o iubesc....etc ea nu mi-a spus nici da nici nu.dar era vorba sa ne intalnim a doua.asta a fost un fel de da k vrea sa fie cu mn....dar a doua zi am avut o pb si nu am ajuns. a treia zi am vazuto un baiat impreuna.......ce sa fac sa o castig? "