Imi place foarte mult de o fata si nu pot sa-i spun asta .. ea pe fb sau mess vorbeste mereu cu mn dar la scoala nu ma baga in seama .. De fel sunt foarte timid am 13 ani ma poate ajuta cineva ?

 
 
Etichete: place · foarte · mult · fata · sa-i · spun · asta · mess · vorbeste · mereu · scoala · baga · seama · sunt · foarte · timid · poate · ajuta · cineva
 
intrebare trimisa de soricel.inocent cu 5 ani in urma in categoria Dragoste
Anonim
Probabil ca este si ea timida. Afla care sunt pasiunile ei si discutati despre subiecte comune. De exemplu daca stii ca are o carte anume si vrei sa o citesti o poti cere si o poti lua la scoala. Dupa o perioada discutati despre cartea respectiva. Succes!
 
Pentru a vedea raspunsurile apasa pe butonul de like de mai jos:

Raspunde si tu la intreabrea "Imi place foarte mult de o fata si nu pot sa-i spun asta .. ea pe fb sau mess vorbeste mereu cu mn dar la scoala nu ma baga in seama .. De fel sunt foarte timid am 13 ani ma poate ajuta cineva ?"

1 raspuns la intrebarea "Imi place foarte mult de o fata si nu pot sa-i spun asta .. ea pe fb sau mess vorbeste mereu cu mn dar la scoala nu ma baga in seama .. De fel sunt foarte timid am 13 ani ma poate ajuta cineva ?"