Imi place de o fata si nustiu cum sa o fac sa fie cu mine de ziua indragostitilor i-am luat o cioclata am invitat-o la mine acasa,ea ma saluta la scoala zicea ca sunt gagicu ei cum sa fac sa ma placa ? Zicea un prieten sa ii cer nr de tel si mie imi era rusine asa ca mi l-a dat el ? Cum sa fac sa fie cu mine sunt foarte timid.

 
 
Etichete: place · fata · nustiu · mine · ziua · indragostitilor · i-am · luat · cioclata · invitat-o · mine · acasa · saluta · scoala · zicea · sunt · gagicu · placa · zicea · prieten · rusine · mine · sunt · foarte · timid
 
intrebare trimisa de robertdanciucris cu 5 ani in urma in categoria Adolescenti
Anonim
mai întîi invito la o inghețată suc etc... apoi intreabo daca vrea sa mearga sa va asezati undeva...incearca sa te dai mai aproape de ea...straduete ca sa alegi o zi mai friguroasa, pentru ai oferi haina ta ,ei....dar mai intii ii dai citeva intrebari..si in timp ce ea iti raspunde tu incearca sa o saruti ... dar din caz ca ea nu vrea sarutata incearca sai ridii dispozitia cu gindilitul.... iar la urma ii zici : poti sami dai nr tau de telefon..si vei afla raspunsul
 
Pentru a vedea raspunsurile apasa pe butonul de like de mai jos:

Raspunde si tu la intreabrea "Imi place de o fata si nustiu cum sa o fac sa fie cu mine de ziua indragostitilor i-am luat o cioclata am invitat-o la mine acasa,ea ma saluta la scoala zicea ca sunt gagicu ei cum sa fac sa ma placa ? Zicea un prieten sa ii cer nr de tel si mie imi era rusine asa ca mi l-a dat el ? Cum sa fac sa fie cu mine sunt foarte timid."

1 raspuns la intrebarea "Imi place de o fata si nustiu cum sa o fac sa fie cu mine de ziua indragostitilor i-am luat o cioclata am invitat-o la mine acasa,ea ma saluta la scoala zicea ca sunt gagicu ei cum sa fac sa ma placa ? Zicea un prieten sa ii cer nr de tel si mie imi era rusine asa ca mi l-a dat el ? Cum sa fac sa fie cu mine sunt foarte timid."