Vreau sa imi deschid o firma de facut Europaleti in Romania,are cineva ceva informatii care ma pot ajuta in legatura cu preturile care se practica si cam ce utilaje ai nevoie pentru inceput? As vrea sa imi fac o idee cam cat capital ai nevoie minim sa incepi pentru o mica productie.

 
 
Etichete: vreau · deschid · firma · facut · europaleti · romania · cineva · ceva · informatii · care · ajuta · legatura · preturile · care · practica · utilaje · nevoie · pentru · inceput · vrea · idee · capital · nevoie · minim · incepi · pentru · mica · productie
 
intrebare trimisa de Anonim cu 7 ani in urma in categoria Afaceri & Financiar
Anonim
Iti recomand sa studiezi concurenta. Sa vezi cati angajati au, ce cifra de afaceri si ce investitii au avut la inceput de drum.
Dupa ce afli totul despre primii 10 concurenti o sa-ti fie mult mai usor sa demarezi lucrurile
 
Pentru a vedea raspunsurile apasa pe butonul de like de mai jos:

Raspunde si tu la intreabrea "Vreau sa imi deschid o firma de facut Europaleti in Romania,are cineva ceva informatii care ma pot ajuta in legatura cu preturile care se practica si cam ce utilaje ai nevoie pentru inceput? As vrea sa imi fac o idee cam cat capital ai nevoie minim sa incepi pentru o mica productie."

1 raspuns la intrebarea "Vreau sa imi deschid o firma de facut Europaleti in Romania,are cineva ceva informatii care ma pot ajuta in legatura cu preturile care se practica si cam ce utilaje ai nevoie pentru inceput? As vrea sa imi fac o idee cam cat capital ai nevoie minim sa incepi pentru o mica productie."