Salut. Am nevoie de un mic ajutor. Recent pe tv am vazut un videoclip, in care un baiat cinta pe acoperis pentru o fata. Problema este ca nu am retinut numele cintaretului si nici numele piesei. Cine stie ceva video de genul asta postati va rog. Multumesc anticipat!

 
 
Etichete: salut · nevoie · ajutor · recent · vazut · videoclip · care · baiat · cinta · acoperis · pentru · fata · problema · este · retinut · numele · cintaretului · nici · numele · piesei · cine · stie · ceva · video · genul · asta · postati · multumesc · anticipat
 
intrebare trimisa de ryper_93 cu 5 ani in urma in categoria Timp liber
l-am gasit :) ms oricum
 
Anonim
Era roman? stii vreun vers?
 
Pentru a vedea raspunsurile apasa pe butonul de like de mai jos:

Raspunde si tu la intreabrea "Salut. Am nevoie de un mic ajutor. Recent pe tv am vazut un videoclip, in care un baiat cinta pe acoperis pentru o fata. Problema este ca nu am retinut numele cintaretului si nici numele piesei. Cine stie ceva video de genul asta postati va rog. Multumesc anticipat!"

2 raspunsuri la intrebarea "Salut. Am nevoie de un mic ajutor. Recent pe tv am vazut un videoclip, in care un baiat cinta pe acoperis pentru o fata. Problema este ca nu am retinut numele cintaretului si nici numele piesei. Cine stie ceva video de genul asta postati va rog. Multumesc anticipat!"