Salut, Ma numesc david, Si am 17 ani , si am o problema grava, De ceva timp mi-am dat seama ca am picioarele scurte , si Mi-e si rusine sa merg si prin oras cu prietenii, din cauza problemei acestea, Ce pot sa fac sa am si eu picioarele lungi, va rog dati-mi un sfat, sa fac sport sau sa merg la inot sau la baschett sau nu stiu, nam incercat astea, dar puteti sa ma ajutati cu vreun sfat va roggggg...

 
 
Etichete: salut · numesc · david · problema · grava · ceva · timp · mi-am · seama · picioarele · scurte · mi-e · rusine · merg · prin · oras · prietenii · cauza · problemei · acestea · picioarele · lungi · dati-mi · sfat · sport · merg · inot · baschett · stiu · incercat · astea · puteti · ajutati · vreun · sfat · roggggg
 
intrebare trimisa de connect.cyco cu 6 ani in urma in categoria
Daca de prieteni ti-e rusine, atunci te asigur ca aia nu-ti sunt prieteni cu adevarat. Dar oricum ar sta lucrurile, ceea ce il face pe un om bun prieten sau de apreciat nu este nici vorba fizicul, ci ceea ce este el inlauntru. Ganduri bune si o toamna minunata!
 
David nu iti fa probleme de asta nu toti suntem perfecti
 
David, daca ti-a luat 17 ani sa-ti dai seama ca ai picioarele scurte atunci e clar ca nu e o problema fizica, ci una de incredere in sine. Fa sport ca sa te simti bine si sa fi in forma si poate te ajuta si sa te construiesti pe tine mental, iar de picioare nu-ti face griji. Eventual poarta pantaloni lungi ca sa te simti mai comfortabil, dar nu iti face griji, toata lumea are probleme cu corpul lor la varsta ta, dar o sa inveti sa te accepti asa cum esti.
 
Îți cumperi un set bun de pantofi cu tocuri.!!
 
Pentru a vedea raspunsurile apasa pe butonul de like de mai jos:

Raspunde si tu la intreabrea "Salut, Ma numesc david, Si am 17 ani , si am o problema grava, De ceva timp mi-am dat seama ca am picioarele scurte , si Mi-e si rusine sa merg si prin oras cu prietenii, din cauza problemei acestea, Ce pot sa fac sa am si eu picioarele lungi, va rog dati-mi un sfat, sa fac sport sau sa merg la inot sau la baschett sau nu stiu, nam incercat astea, dar puteti sa ma ajutati cu vreun sfat va roggggg..."

4 raspunsuri la intrebarea "Salut, Ma numesc david, Si am 17 ani , si am o problema grava, De ceva timp mi-am dat seama ca am picioarele scurte , si Mi-e si rusine sa merg si prin oras cu prietenii, din cauza problemei acestea, Ce pot sa fac sa am si eu picioarele lungi, va rog dati-mi un sfat, sa fac sport sau sa merg la inot sau la baschett sau nu stiu, nam incercat astea, dar puteti sa ma ajutati cu vreun sfat va roggggg..."