V-as ruga mult sa-mi dati si mie un sfat legat de posibilitatea de a scapa de mucegaiul din dulapuri, mai ales.. si din casa, fara solutiile chimice existente pe piata.. As vrea sa o ajut pe fiica mea din Atena, unde este multa umezeala din natura. Va multumesc.

 
 
Etichete: v-as · ruga · mult · sa-mi · dati · sfat · legat · posibilitatea · scapa · mucegaiul · dulapuri · ales · casa · fara · solutiile · chimice · existente · piata · vrea · ajut · fiica · atena · unde · este · multa · umezeala · natura · multumesc
 
intrebare trimisa de Anonim cu 6 ani in urma in categoria
Exista dezumificatoare electrice.dar inainte trebuie spalati pereti cu solutie antimucegai si dulapul la fel.
 
Exists niste granule in magazine gen asternut pentru pisici so care absoarbea umezeala ,EU am incercat in dresig so e OK
 
Pentru a vedea raspunsurile apasa pe butonul de like de mai jos:

Raspunde si tu la intreabrea "V-as ruga mult sa-mi dati si mie un sfat legat de posibilitatea de a scapa de mucegaiul din dulapuri, mai ales.. si din casa, fara solutiile chimice existente pe piata.. As vrea sa o ajut pe fiica mea din Atena, unde este multa umezeala din natura. Va multumesc."

2 raspunsuri la intrebarea "V-as ruga mult sa-mi dati si mie un sfat legat de posibilitatea de a scapa de mucegaiul din dulapuri, mai ales.. si din casa, fara solutiile chimice existente pe piata.. As vrea sa o ajut pe fiica mea din Atena, unde este multa umezeala din natura. Va multumesc."