Petele de alcool medicinal cu ce sa pot scoate de pe mobila?

 
 
Etichete: mobila · scoate · medicinal · alcool · petele
 
intrebare trimisa de Anonim cu 12 ani in urma in categoria Casa & Gradina
Anonim
Ei nu poti ca sa le scoti cu alcool roxxi deoarece lacul care e pe mobila e facut din acool ( nu medicinaldar tot alcool e ) deci nu faci decit sa agravezi situatia (( . in cel mai bun caz trebuie sa cumperi un praf cu care se coloreaza lemnul inainte de a fii lacuit care daca e praf pe baza de alcool trebuie diluit si dat cu o pensula unde sa patat mobila dupa ce o slefuiesti . dupa ce ai dat cu praful colorant se da un strat de lac .. eh cum zicea, eu fac asta zilnic ( si nu e chiar asa de usor de explicat ( deoarece nu stiu cum se numesc produsele acasa ( pt a reconditiona o mobila


eh eu am citit pe un site remedii facute in casa ( dar nu functioneaza daca ar functiona nu ar veni lumea la mine pt ai reface culoare mobili ( odata ce sa ,"patat ",decolorat ,etc
 
Anonim
Din pacate nu se scot doar daca nu restaurezi mobila (( . petele nu ies chiar daca cureti cu orice deoarece statul de ""vopsea ca sa o chem asa" lac sa ars .


eh ca sa o scoti e mai complicat(si nu stiu cum sa iti explic e un procediment lung ((
 
Anonim
Eu stiam de la mama ca se scot tot cu alcool - si se freaca bine cu o carpa. In schimb pe net am gasit mai multe sfaturi printre care si acesta...:
 
Anonim
Daca ati gasit pe mobilier urme de pahare sau pete de alcool, este bine sa le stergeti cu o carpa moale, imbibata in apa amestecata cu doua lingurite de otet.


 
Pentru a vedea raspunsurile apasa pe butonul de like de mai jos:

Raspunde si tu la intreabrea "Petele de alcool medicinal cu ce sa pot scoate de pe mobila?"

4 raspunsuri la intrebarea "Petele de alcool medicinal cu ce sa pot scoate de pe mobila?"