Am nevoie de cateva sfaturi de la cineva care se pricepe. Am 21 ani si 93 de kg. Am inceput de o luna sa slabesc prin mers zilnic la sala (unde dau jos aprox 500kcal) si mancat mai putin si mai sanatos.Procedez bine?

 
 
Etichete: bine · procedez · sanatos · putin · mancat · 500kcal · aprox · unde · sala · zilnic · mers · prin · slabesc · luna · inceput · pricepe · care · cineva · sfaturi · cateva · nevoie
 
intrebare trimisa de Anonim cu 11 ani in urma in categoria Sanatate
Anonim
Da.
 
Anonim
Fă un sport, nu merge la sală. Şi bagă în tine ce vrei, numai să nu mănânci seara mult.
 
Anonim
da daca ai vointa
 
Anonim
daca vrei sa slabesti brusc iti mai spun ceva....... 10 zile tine dieta..........uite fa asa trezestete la ora 6:33 spalate pe fata aranjazate imbracate....de la 7:15 fa exerciitii de dimineata 25 asezari ,abdomene,mai inscurt fa sport pina la ora 8:00.....ia micul dejun bea 2 ceaiuri si 2-3 linguri de orez .......apoi fa ce vrei si ce ai tu nevoe dar staruite sa mergi pe jos cit mai mult ...apoi la oara 14:00 prinzul ,la fel bea inainte de a minca un pahar de apa de 500 g si mininca tare putin poti minca orce dar frte putin si prin aceste cuvinte am invedere ca fara piine o gurita de ceea una de ceea si ajunge ca o sa te ingrasi....dupa o ora de prinz mininca si tu un fruct ce vrei .....iar apoi la cina la ora 19 :00 un ceai ,chifir ,un biscuit ......si de la 20:00 fa iar miscari danseaza .ieri cu prietenul ,prietena cine tu vrei deacum si plimbativa , dar nu stind pe scaun ci mergind .dansati ,faceti diferite jocuri cu miscari si pe la ora 23:00 punete in pat fa rugaciunea inainte de culcare si multumestei lui Dumnezeu pentru tot si roagal sa-ti dea putere si sa poti slabi cit ai tu nevoe .........credema ajuta
eu asta o spun dupa mine
in 10 zile am dat 4kg jumate ......succes aveam 63kg...acum dupa 10 luni am 52kg !!!
...
 
Anonim
eu iti urez succes....daca te tii serios de ceea de ce te-ai apucat o sati mearga

 
Anonim
Ceea ce faci deja e foarte bine. Daca o sa continui, o sa slabesti sanatos si frumos: regimul e pentru slabit, sportul mai mult iti modeleaza corpul. Hidrateaza-te bine daca faci sauna. In rest, felicitari si bafta!
 
Anonim
Schimba carenea de porc, de vita cu aia de pui....


mananca ffff multe legume si fructe in loc de mancare...si bea cel putin 2 litri de apa la zi
 
Anonim
Daca ai timp, cel mai bine sa mergi mult pe jos (2-3 ore pe zi).
 
Anonim
Sfatul meu este ca trebuie sa ai vointa si sa continui cu ceea ce ai inceput.Multa bafta iti doresc.
 
Pentru a vedea raspunsurile apasa pe butonul de like de mai jos:

Raspunde si tu la intreabrea "Am nevoie de cateva sfaturi de la cineva care se pricepe. Am 21 ani si 93 de kg. Am inceput de o luna sa slabesc prin mers zilnic la sala (unde dau jos aprox 500kcal) si mancat mai putin si mai sanatos.Procedez bine?"

9 raspunsuri la intrebarea "Am nevoie de cateva sfaturi de la cineva care se pricepe. Am 21 ani si 93 de kg. Am inceput de o luna sa slabesc prin mers zilnic la sala (unde dau jos aprox 500kcal) si mancat mai putin si mai sanatos.Procedez bine?"