Aveti prieten/a? Cum si unde petreceti de obicei timpul?

 
 
Etichete: timpul · obicei · petreceti · unde · prieten · aveti
 
intrebare trimisa de Anonim cu 12 ani in urma in categoria Stiinta si Filosofie
Anonim
Depinde ce intelegi prin asta - am prieteni foarte multi, am sot, am mama, fiica - toti imi sunt si prieteni - si cu fiecare imi place sa fac altceva. Cand suntem in grup - mergem la un club sa ascultam muzica si sa povestim. Cand suntem in doi - iesim la plimbare si vorbim de-ale noastre, povesti, intamplari, bancuri auzite... Mergem in vizita la alti prieteni. Ne plimbam cu masina, mergem in concediu sau in week-end undeva unde n-am fost de mult. Jucam scrabble... De fapt asta facem si cand vin prietenii nostri la noi.


Cu prietenele stam de povesti pana ore in sir - dezbatem toate problemele de viata, ne aducem aminte de noi... tinere si frumoase... ne sfatuim in privinta copiilor si ne bucuram ca suntem impreuna...


Mergem la cate un spectacol de teatru, cand mai apare/


Vara cu totii mergem la terase si stam pana tarziu de povesti. Imi lipsesc serile de vara. Abia astept sa se incalzeasca putin.
 
Anonim
Alaturi de persoana draga oriunde ti-ai petrece timpul, e placut.Plimbari.drumetii,vizionarea unui film,club,teatru sau pur si simplu stam la povesti.
 
Anonim
Prieten?! DA!


In primul rand, daca ne iubim mult, ne place impreuna sa facem orice si oricand si oriunde! happy


Altfel, ne petrecem timpul acasa, gatim cand apucam, cantam impreuna cand apucam, conducem masina, participam la petreceri/ocazii/evenimente, mergem la spectacole de teatru, la concerte, la recitaluri sau la cenacluri literare.


Ne place sa povestim, sa stam ore in sir sa ne spunem ofurile, sa ne bucuram impreuna, sa radem, sa plangem impreuna, sa discutam despre viata, sens, provocari, ce ne dorim, ce ne displace, ce vrem de la viata, cum privim viitorul! happy


Cer mereu opinia lui, el pe-a mea, ne consultam, invatam impreuna tongue, citim. E chiar frumos si nu te plictisesti niciodata.


Pacat ca am examene si nu ma pot bucura prea mult de el, dar am merge pe-o plaja sau am calatori mult, sa descoperim lumea...
 
Pentru a vedea raspunsurile apasa pe butonul de like de mai jos:

Raspunde si tu la intreabrea "Aveti prieten/a? Cum si unde petreceti de obicei timpul?"

3 raspunsuri la intrebarea "Aveti prieten/a? Cum si unde petreceti de obicei timpul?"