Ce putem face pentru a-i face pe romani mai responsabili in privinta problemelor ecologice?

 
 
Etichete: ecologice · problemelor · privinta · responsabili · romani · face · pentru · face · putem
 
intrebare trimisa de Anonim cu 9 ani in urma in categoria Stiinta si Filosofie
Anonim
Omul cand face ceva o face din interes si din constrangere.


Daca s-ar si aplica amenzile prevazute pentru poluarea mediului la toti cei care polueaza iar banii rezultati sa fie folositi pentru actiuni specifice de protectia mediului s-ar face un prim pas.


Tinerii trebuiesc educati in acest sens inca de mici.
 
Anonim
E un lucru imposibil,avand in vedere importanta pe care romanii o acorda pamantului,si datorita lipsei de cultura,de educatie...


ar putea sa fie obligatorie colectarea deseurilor separat,pt a putea fi reciclate,dar cine?romanul?probabil e prea greu pentru el sa puna sticla separat de hartie...daca am constientiza cu totii cat de important este Pamantul...
 
Anonim
Cred ca e necesar sa le dai ceva in schimb. Iesi si faci gratar in parc, organizat, sa hranesti sute de oameni, sau tarte sau eu stiu ce... Si vin oamenii la stand. Pentru un pachet hartie sau peturi primesc o tarta. Altfel, bla blauri cu responsabilitate si salvarea mediului nu ajung pana la urechile masselor. Ajung la 20-50-1000 de voluntari care nu pot schimba lumea.
 
Anonim
Educatie in scoli, campanii de informare, concursuri cu premii, documentare TV si de ce nu politie ecologica
 
Pentru a vedea raspunsurile apasa pe butonul de like de mai jos:

Raspunde si tu la intreabrea "Ce putem face pentru a-i face pe romani mai responsabili in privinta problemelor ecologice?"

4 raspunsuri la intrebarea "Ce putem face pentru a-i face pe romani mai responsabili in privinta problemelor ecologice?"