Articole din sectiunea Cariera si Munca

Cum sa imi gasesc jobul potrivit?
Cum sa imi gasesc jobul potrivit?
Citeste articolul si vei afla cum te afli doar la o mica distanta de jobul dorit de tine si in ultimul timp ai neglijat acest aspect.Probabil ca stai pe 5 siteuri de recrutare zilnic si cauti un job potrivit tie. Noi am gasit o solutie mai simpla printr-un site care cumuleaza toate joburile intr-un singur loc doar pentru a-ti usura cautarea.
publicat in Cariera si Munca pe data de 13 Jul 2009
 
Cum sa am un CV perfect?
Cum sa am un CV perfect?
Este foarte usor sa gresesti ceva in CV-ul tau, dar este extrem de dificil sa repari greselile odata ce angajatorul l-a vazut. Prevenirea greselilor in CV este critica, mai ales daca nu ai scris pana acum unul. Iata cateva ce trebuie sa faci pentru a avea un CV perfect:
publicat in Cariera si Munca pe data de 10 Nov 2008
 
Cum sa faci bani pe net?
Cum sa faci bani pe net?
Cu siguranta cei mai multi dintre noi au incercat macar odata sa caute pe google o modalitate de a face bani online, si stand acasa. Ei bine noi am incercat sa adunam pentru voi cateva idei, mici "afaceri" care sa va aduca un castig suplimentar. Nu te gandi ca vei avea castiguri fabuloase peste noapte. Daca vrei sa faci bani pe net, trebuie sa ai rabdare, acestia vin un pic mai tarziu.
publicat in Cariera si Munca pe data de 05 Nov 2008