Acord de confidentialitate / Termeni şi condiţii

Termeni si conditiiSiteul www.cumsaorice.ro (denumit in continuare SITE) . 

Acest Site este oferit in forma in care se prezinta la accesarea sa de catre utilizatori, fara nici un fel de alte garantii. cumsaorice.ro nu este si nu poate fi facut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui Site sau ale continutului sau.

cumsaorice.ro este un Site dedicat prietenilor si cunostintelor iubitoare de animale. Pentru a avea acces la unele din datele continute de cumsaorice.ro este suficienta navigarea libera pe Site, fara a fi obligatorie crearea unui cont. cumsaorice.ro ofera insa posibilitatea utilizatorilor inregistrati de a-si crea si gestiona propriul cont, de a afisa poze sau fisiere video, de a comunica direct cu alti utilizatori inregistrati, prin intermediul platformelor de comunicare puse la dispozitie de catre Site (comentarii la poze, forum, etc), precum si de a avea acces la continutul si notificarile altor utilizatori, pe care i-au putut adauga (cu acordul acestora) drept "prieteni", in functie de setarile de securitate ale acestora. Practic Siteul pune la dispozitie utilizatorilor inregistrati servicii de “social networking” (un serviciu social in retea care permite membrilor sa isi creeze online profile personale unice pentru a tine legatura cu prietenii iubitori de animale).

Daca folositi serviciile sau informatiile oferite de acest website, acest lucru va fi echivalent cu acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor urmatoare:

In situatia in care nu sunteti de acord cu termenii prezentului document, va rugam sa parasiti cumsaorice.ro si sa nu mai accesati acest site. Orice acces al cumsaorice.ro va fi considerat, de acum incolo, un accept al termenilor si conditiilor continute in documentul de mai jos.
Acesti termeni si conditii se pot modifica din timp in timp.


1. Protectia proprietatii intelectuale

Continutul si designul Siteului (precum si orice alt material avand legatura cu Site-ul ) trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. in orice alta modalitate (ca, spre exemplu: articole, newslettere, design si orice alte materiale la care ne vom referi in continuare ca la "Continut Site"), apartin Siteului si colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat expres ori nu este specificat un alt autor - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele fara a detine o permisiune scrisa din partea Siteului.
Sunteti in totalitate responsabil pentru fotografiile, profilurile (incluzand numele, poza si asa mai departe), mesajele, notitele, textul, informatia, muzica, video-urile, listele si alt continut pe care il uploadati, publicati sau afisati (colectiv numite "a posta") pe sau prin intermediul serviciilor oferite de Site, sau pe care il trimiteti sau impartartiti cu alti utilizatori (colectiv numit "content" sau “continut”). Cand postati, garantati ca detineti continutul afisat de dvs in cadrul Siteului sau detineti in orice fel dreptul de a garanta Siteului licenta limitata, neexclusiva de a folosi, modifica, arata in mod public, copia si distribui continutul respectiv

Nu aveti voie sa postati, trimiteti sau impartiti content pe care nu l-ati creat sau asupra caruia nu aveti drept de postare. Intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca putem, dar nu suntem obligati, sa verificam contentul si sa stergem sau inlaturam definitiv (fara a anunta in prealabil) orice content (fie construit de noi fie postat de dumneavoastra), avand sau nu motiv. De asemenea, dumneavoastra garantati ca afisarea content-ului dvs in cadrul Site-ului nu violeaza drepturile de intimitate, drepturile de publicitate, drepturile de autor, drepturile contractuale sau orice alte drepturi ale oricarei persoane.
Cand postati content, sunteti de acord si ne cereti sa facem copii dupa content in functie de necesitate pentru a facilita postarea si stocarea contentului din Site. Prin postarea de continut in orice parte a Site-ului, garantati in mod automat ca aveti dreptul de a ne transfera irevocabil si fara durata de timp dreptul de a transfera, copia, publica, procesa, analiza, traduce si distribui continutul in orice scop si sub orice forma. Puteti sterge continut din site in orice moment. Daca alegeti sa stergeti sau sa scoateti continut, dreptul cedat noua mai sus expira automat insa sunteti la curent cu faptul ca putem retine copii arhivate ale contentului postat de dumneavoastra. cumsaorice.ro nu revendica dreptul de propietate asupra contentului dumneavoastra; din contra, va revine in totalitate dreptul de propietate asupra contentului sau asupra drepturilor de propietate intelectuala asociate contentului dumneavoastra.

Prin postarea de content in websiteul nostru, ne cesionati in mod neexclusiv toate drepturile patrimoniale asupra acestui continut. In viitor, vom putea utiliza continutul, noi sau subcontractanti ai nostri, pe o durata de 75 de ani de la momentul realizarii acestuia, nelimitat din punct de vedere al numarului, tipului (continua, periodica, puctuala etc.), modalitatii (de sine statatoare ori combinata, alaturata, completata, modificata, transformata etc.), mijlocului ori destinatiei utilizarii. De asemenea, vom putea exploata drepturile avute in vedere de fraza precedenta (direct sau prin subcontractori) fara indeplinirea niciunei alte formalitati. 
Postarea unui continut asupra caruia nu aveti drepturile de autor sau orice alte drepturi care implica postarea lui pe un website public va conduce la acoperirea de catre dumneavoastra a tuturor prejudiciilor produse astfel titularilor drepturilor, companiei noastre, subcontractantilor nostri si clientilor acestora, a beneficiilor nerealizate de compania noastra, precum si a tuturor cheltuielilor trecute sau viitoare aferente limitarii si/sau recuperarii prejudiciilor ori beneficiilor respective.
Sunteti de acord sa platiti orice drepturi de autor, taxe, si orice alte sume de bani datorate oricarei persoane datorita vreunui continut afisat de catre dvs in cadrul Siteului.


 


2. Utilizarea continutului Siteului

Puteti copia si printa continutul siteului doar pentru folosinta dvs. personala, lipsita de intentie comerciala. In orice alte cazuri, continutul Siteului nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari.
Actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea Siteului:

 a. reproducerea sau stocarea continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.

b. modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastra.
c. indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Siteului asupra continutului.

Orice utilizare a continutului Siteului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document, este interzisa. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: office@cumsaorice.ro.3. Suspendarea accesului

Siteul poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dvs. la continutul Siteului sau la o parte a acestui continut.


4. Modificari ale siteului

Siteul isi rezerva dreptul, la libera sa discretie, de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau. De asemenea, Siteul isi rezerva dreptul de a restrange, suspenda sau opri accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut oricand, pentru orice motiv, sau fara motiv, cu sau fara instiintare prealabila, si fara a-si asuma prin aceasta vreo obligatie.


5. Inregistrare, parole, responsabilitati

Accesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul siteului este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. Siteul nu va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim deci sa nu dezvaluiti aceasta parola persoanelor care va cer acest lucru. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa va amintiti sa semnati log off / sign out din contul dvs. in contul de utilizator al Siteului, la sfarsitul fiecarei sesiune de utilizare a acestora. Va sfatuim de asemenea sa inchideti fereastra browserului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii dvs. in Site.
Aceste sfaturi sunt destinate sa inlature accesul persoanelor neautorizate la informatiile dvs. personale sau la corespondenta dvs. atunci cand lucrati intr-o retea de computere aflata intr-un loc public. (in cafenelele internet, spre exemplu).
Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, Siteul nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online sau produsele noastre. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriu dvs. risc.
Fiecare inregistrare se face pentru un singur utilizator. Este interzisa partajarea datelor de acces (username si parola) in contul Siteului. Siteul nu permite accesul mai multor utilizatori sau accesul unei retele la continutul sau. In situatia in care se descopera accese de acest gen, Siteul isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul dvs. la continutul sau.6. Acord de confidentialitate

Informatia pe care dvs. o furnizati despre dvs. catre Site va fi folosita doar in concordanta cu termenii Acordului de confidentialitate al Siteului.


7. Platformele de comunicatie puse la dispozitie de Site


Siteul va poate pune la dispozitie platforme de comunicare intre dvs. si ceilalti utilizatori (sistem de comentarii la articole, forum, blog). In ideea in care Siteul nu poate si nici nu este interesat de filtrarea mesajelor postate sau trimise de utilizatorii sai prin intermediul acestor platforme de comunicatie, ne rezervam dreptul (care poate fi exercitat la momentul ales de noi si fara o notificare prealabila), de a sterge, muta sau edita aceste mesaje sau de a restrictiona accesul unora dintre utilizatori la una dintre platformele sale de comunicatie. Aceste masuri pot fi luate ca urmare a nerespectarii de catre utilizatori a prevederilor legale sau a termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului.

Plangeri legate de drepturi de autor

Respectam drepturile de propietate intelectuala si interzicem utilizatorilor sa posteze pe cumsaorice.ro sau pe orice alt site sau serviciu asociat cu cumsaorice.ro orice material care violeaza dreptul de proprietate intelectuala ale unei terte persoane. Cand primim notificari de incalcarea a drepturilor de autor scoatem imediat sau restrictionam accesul la presupusul material si restrictionam accesul la conturile de pe care s-a facut incalcarea dreptului . Daca sunteti de parere ca exista materiale pe site asupra carora aveti drepturi de proprietate intelectuala dar nu ati fost de acord cu postarea lor pe site va rugam sa ne contactatila adresa: office@cumsaorice.ro


Pentru continutul postat de utilizatori, raspunderea asupra continutului revine in intregime autorilor acestora. Siteul isi rezerva dreptul de a nu face public acel continut care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor. De asemenea, in cazul in care considerati ca prin postarea unui anumit continut ati fost lezat in drepturile dumneavoastra, va invitam sa ne trimiteti sesizarea dumneavoastra la adresa de email office@cumsaorice.ro. Vom inainta plangerea dumneavoastra, in cel mai scurt timp posibil, catre autoritatea de supraveghere stabilita de lege (www.anrcti.ro), pentru a decide in ce masura plangerea dumneavoastra este indreptatita. Ulterior, daca autoritatea decide in acest fel, continutul respectiv ar putea fi inlaturat.
Dvs. sunteti singurul responsabil pentru continutul mesajelor dvs. Pentru aceasta, trebuie sa stiti ca postarea sau transmiterea de continut prin intermediul platformelor de comunicatie puse la dispozitie de Site este supusa urmatoarelor limitari:

 • Nu puteti publica, transmite sau face referire la orice tip de mesaj care poate contine o forma unanim recunoscuta in societate ca fiind "publicitate" la diverse categorii de bunuri si servicii.
 • Nu puteti publica, transmite sau face referire utilizatorilor sau membrilor Siteului nici un fel de mesaj comercial nesolicitat, indiferent ca aceasta trimitere se face sau nu prin intermediul sistemelor de comunicatie puse la dispozitie de Site sau prin intermediul altor mijloace de comunicatie.
 • Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin recomandari de a cumpara sau de a nu cumpara un anumit produs sau serviciu. De asemenea, nu puteti publica sau face referire in nici un fel la mesaje care contin informatii confidentiale, indiferent ca acestea sunt sau nu prevazute cu mentiune a"confidential" sau cu orice alta mentiune de acest gen, sau la mesaje care au rolul de a afecta pretul, imaginea sau valoarea de piata al unui produs sau serviciu. Se pot purta astfel de discutii doar in zona prezenta in forum.
 • Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, care incalca in oprice fel dreptul de autor sau alte drepturi pe care le are un tert.
 • Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin virusi sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot intrerupe, elimina sau limita functionalitatea Siteului sau a oricaror alte sisteme informatice (hardware sau software).
 • Nu puteti colecta in nici un fel informatie indentificabila personal de la utilizatorii sau membri Siteului.
 • Nu puteti restrictiona sau elimina accesul unor alti utilizatori la platformele de comunicatie puse la dispozitie de Site. Este posibila doar eliminarea din lista de prieteni.
 • Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje a caror sursa este ascunsa.
 • Nu puteti publica, transmite sau face referire la activitati menite a insela increderea unor alte persoane, precum si orice activitati similare unor fapte in privinta carora s-a probat in trecut potentialul infractional.

Prin transmiterea mesajelor dvs. catre sau prin intermediul oricarui mijloc de comunicatie, sunteti de acord ca dumneavoastra sunteti singurul responsabil si veti despagubi Siteul pentru orice paguba, costuri sau limitari de profit care apar ca urmare a postarii, transmiterii sau referintei de de catre dvs. a unor mesaje al caror continut incalca prevederile limitarilor de la paragraful precedent.

Unii utilizatori pot intelege ca este mai simplu sa incalce regulile statuate in acest acord, si, drept urmare, unele dintre mesajele publicate pot prezenta o realitate inselatoare, incompleta, incorecta sau agresiv orientata spre alte categorii sociale. Ar trebui deci sa discerneti inainte de a folosi informatia cuprinsa in aceste mesaje pentru a face o investitie sau orice alta actiune care implica folosirea de fonduri sau resurse proprii sau alte unor terti. Imaginea prezentanta de mesajele publicate poate fi uneori diferita de realitate.


8. Responsabilitati

Siteul nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori serviciilor furnizate de site. De asemenea, Siteul nu garanteaza faptul ca sistemele informatice sau programele folosite pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe site sau in orice alta forma nu contin virusi ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietati distructive.


Profilurile create si afisate de catre utilizatorii inregistrati pe Site pot contine linkuri catre alte website-uri. Siteul nu este responsabil pentru continutul, acuratetea sau opiniile exprimate pe astfel de siteuri, iar aceste websiteuri nu sunt in nici un fel investigate, monitorizate sau verificate in privinta acuratetei sau desavarsirii informatiilor de catre Site. Includerea oricarui link catre un website in cadrul Serviciilor oferite de cumsaorice.ro nu implica aprobarea sau sprijinirea site-ului respectiv de catre Site.

Sunteti de acord sa exonerati de raspundere Siteul pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dvs. a clauzelor prezentului contract.


9. Forta Majora


Siteul, afiliatii sau si in general, furnizorii de informatie catre Site nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat de publicatiile noastre, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa Siteului. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la Site, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Siteului, erorile de operare, greva, etc.

10. Diverse 
Schimbarea termenilor prezentului acord.
Siteul este indreptatit, fara notificare si fara indeplinirea unor alte formalitati, sa schimbe termenii prezentului acord. 
De asemenea, unele servicii oferite de Site pot face obiectul unor termeni diferiti, care vor fi afisati in cazul fiecarui astfel de serviciu, la loc vizibil, putand fi accesati inainte de folosirea serviciului.

Profilele de animale prezente pe cumsaorice.ro

Profilele de animale prezente pe siteul www.cumsaorice.ro in urma unei cautari apartin userilor care le-au postat. Pentru a vedea un profil este necesara conectarea cu acea persoana, printr-o cerere de prietenie.

cumsaorice.ro isi rezerva dreptul de a modifica parti sau chiar elimina complet un profil daca sunt semnalate probleme din partea userilor.

cumsaorice.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul profilurilor adaugate de userii inregistrati pe site.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Publicitatea si continutul furnizat de alte parti

Parti ale continutului inclus in Site pot sa fie furnizate de terte persoane cu care Siteul are incheiate contracte de furnizare de continut. De asemenea, in interiorul continutului Siteul pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. Siteul nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, Siteul nu este responsabil asupra continutului paginilor la care se face trimitere din interiorul sau.


 


Notificari

Orice notificare catre Site trebuie trimisa prin email sau prin intermediul postei sau al faxului, la adresa mentionata in prezentul document.

11. Legea care guverneaza acordul


Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.


Prezentul acord a fost publicat la data de 20 iunie 2010


Acord de confidentialitate

Site-ul respecta confidentialitatea informatiilor preluate de la utilizatorii sai. Scopul nostru este acela de a va oferi o experienta personalizata a navigarii in siteurile carora le furnizam si administram continutul, experienta care sa va puna la dispozitie informatiile, resursele si serviciile care sunt relevante si utile dvs. In atingerea acestui scop, uneori colectam informatie de la utilizatorii nostri in timpul vizitelor acestora, pentru a putea intelege care sunt lucrurile care ii diferentiaza de miile de alti utilizatori care ne acceseaza informatiile si serviciile. De asemenea, datorita faptului ca resursele publicitare sunt cele care mentin inca neatins caracterul gratuit al unora din informatiile prezentate de noi, colectarea informatiilor personale de la dvs. (nume, e-mail, preferinte etc.), este o necesitate pentru adaptarea spatiului nostru publicitar la preferintele dvs. 


Scopul acestui acord de confidentialitate este acela de a va demonstra preocuparea noastra pentru intimitatea dvs. in internet, iar consecintele acestui acord se intind asupra tuturor informatiilor colectate de site de la utilizatorii sai. Clauze aditionale la acest acord, daca exista astfel de clauze, va pot fi de asemenea oferite spre parcurgere inaintea subscrierii la alte servicii particulare furnizate de siteurile noastre. Acest acord general va va informa deci despre ce tip de informatie identificabila personal este colectata de la dvs., cum si unde ar putea folosi aceasta informatie site, cum intelegem noi sa protejam informatia colectata de la dvs., cine are acces la informatia colectata de la dvs. si cum pot fi corectate in timp inadvertentele din informatia preluata.

Ce informatie este colectata

site colecteaza informatie de la utilizatorii sai in trei modalitati – direct de la utilizator, din rapoartele traficului inregistrat de serverele care gazduieste siteurile site si prin intermediul cookieurilor.
» Informatie furnizata direct de utilizator:  atunci cand va abonati la un serviciu furnizat de site, va putem intreba care este numele dvs., care este adresa dvs. de e-mail si va putem cere alte informatii personale. Cu cat veti furniza mai multa informatie in mod voluntar, cu atat mai bine va putem personaliza informatiile oferite la viitoarea dvs. vizita. 
» Informatie din raportul de trafic al serverului: atunci cand vizitati un site web, dezvaluiti anumite informatii despre dvs., ca adresa dvs. IP, ora vizitei dvs., locul de unde ati intrat in siteurile noastre. site, ca si alti operatori, inregistreaza aceasta informatie. 
» Cookieuri: in ideea de a oferi un serviciu personalizat utilizatorilor nostri, site poate folosi cookieuri pentru a facilita stocarea si urmarirea preferintelor dvs. Spre exemplu, putem folosi cookieuri pentru a va putea identifica si pentru a va putea furniza informatii si servicii bazate pe preferintele pe care vi le-ati exprimat in vizitele dvs. anterioare. De asemenea, retele terte de publicitate online pot folosi cookieuri pentru a putea adapta mesajele publicitare in functie de preferintele dvs.. 
Cookieurile sunt fisiere de tip “.txt”, oferite browserului dvs. de un server web si stocate apoi pe hard-discul computerului dvs.. Folosirea cookieurilor este un standard actual la multe dintre siteurile importante pe care le vizitati. 
Majoritatea browserelor sunt setate sa accepte cookieuri. Daca insa preferati acest lucru, puteti reseta browserul dvs. fie sa va anunte ori de cate ori primiti cate un cookie fie sa refuze chiar acceptarea cookieurilor. Trebuie insa sa aflati ca unele sectiuni ale siteului nostru nu vor putea fi vizualizate normal daca ati setat browserul dvs. sa respinga cookieurile.

 Trebuie de asemenea sa retineti ca ori de cate ori dezvaluiti in mod voluntar informatii personale in mediul de comunicare online, ca forumurile online, programul de e-mail, programul de FTP, grupurile de discutii, serviciile de chat, informatia dezvaluita de dvs. poate fi usor colectata si folosita de persoane neautorizate. Desi site face tot posibilul sa protejeze informatia dvs. personala, site nu va poate asigura sau garanta securitatea oricarui tip de informatie pe care ni-l transmiteti, astfel incat transmiterea informatiei intr-un mediu inadecvat se face pe propriul dvs. risc. Trebuie sa intelegeti de asemenea ca sunteti unicul responsabil pentru mentinerea secretului informatiilor (parole, nume de utilizator, etc), legate de conturile pe care le-ati dobandit ca urmare a folosirii serviciilor oferite de noi.

Cum si cand este folosita informatia 

site foloseste informatia colectata de la dvs. in mai multe feluri, in functie de tipul de informatie colectat: 

 •  Informatie furnizata direct de utilizator: aceasta informatie este folosita doar in scopul personalizarii serviciilor oferite dvs. si a verificarii identitatii dvs.;
 •  
 • Informatia colectata din raportul de trafic al serverului site: acest tip de informatie ne ajuta sa identificam care sectiuni ale siteurilor noastre sunt sectiuni de interes pentru utilizatori. site colecteaza de asemenea adresele IP ale utilizatorilor sai in scopul administrarii sigure a sistemului nostru informatic, in scopul evitarii activitatilor infractionale si, nu in ultimul rand, in scopul comunicarii sabloanelor tipizate anonime ale utilizatorilor catre clientii nostri de publicitate.; 
 • Informatia colectata prin intermediul cookieurilor: site foloseste cookieuri pentru a va permite folosirea cat mai utila a serviciilor noastre si in scopul obtinerii de informatii statistice care sa ne permita imbunatatirea serviciilor noastre. Cookieurile ne permit sa salvam parolele dvs. de acces si preferintele dvs. astfel incat sa nu fiti nevoit sa le introduceti din nou data viitoare cand ne veti vizita.;


Cum protejam noi informatia colectata de la dvs.

Confidentialitatea si protectia informatiilor colecatate de la dvs. sunt de o importanta vitala pentru noi. site nu ofera informatia colectata unor terti fara consimtmantul dvs. expres si prealabil. Orice statistica privind traficul utilizatorilor nostri, pe care o vom oferi catre terte retele de publicitate sau catre siteuri partenere, este furnizata doar ca ansamblu de date si nu include nici o informatie identificabila personal despre nici un utilizator individual. 
Accesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul siteului este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. site nu va va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim deci sa nu dezvaluiti aceasta parola peroanelor care va cer acest lucru. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa va amintiti sa semnati “log off” / “sign out” din contul dvs. Din cadrul serviciilor online oferite de site la sfarsitul fiecarei sesiune de utilizare a acestora. Va sfatuim de asemenea sa inchideti fereastra browserului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii dvs. in siteurile sau serviciile furnizate de site. 
Aceste sfaturi sunt destinate sa inlature accesul persoanelor neautorizate la informatiile dvs. personale sau la corespondenta dvs. atunci cand lucrati intr-o retea de computere aflata intr-un loc public. (in cafenelele internet, spre exemplu). 
Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, site nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online sau produsele noastre. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriu dvs. risc. 
In momentul in care noi primim informatiile transmise de dvs. insa, va garantam ca vom depune toate eforturile pentru a asigura securitatea acestora in sistemele noastre, conform standardelor de securitate impuse de legislatia romana in vigoare.

Cine are acces la informatia colectata de la dvs.


cumsaorice.ro nu inchiriaza, vinde sau imparte informatii cu caracter personal care va vizeaza cu alte persoane sau site-uri nepartenere cu exceptia situatiilor in care avem acordul dumneavoastra expres. Daca decidezi sa folositi unul dintre serviciile aditionale ale site-ului (care sunt adesea oferite de partenerii nostri ) putem trimite datele dumneavoastra personale partenerilor pentru a le ingadui sa va ofere serviciile cerute de dumneavoastra. Ca exemplu, daca participati la un concurs si castigati vom trimite datele dumneavoastra personale partenerului care a organizat concursul. Nu suntem in nici un fel responsabili pentru cum sunt folosite datele dumneavoastra de partenerii nostri. Va sugeram sa cititi termenii si conditiile oferite de parteneri pentru a vedea politicile lor de confidentialitate.


Prin exceptie de la cazurile expuse mai sus, site nu va dezvalui nici un fel de informatie identificabila personal despre utilizatorii sai catre terte parti fara a primi mai intai consimtamantul expres al utilizatorilor in aceasta privinta.

Orice vizitator al site-ului cumsaorice.ro poate sa vizioneze profilul dumneavoastra alaturi de pozele, filmele si alta media inregistrata de dumneavoastra pe comunitate. Puteti controla accesul la datele profilului / pozelor / altor informatii ale dumneavoastra si care membri pot sa vada acea informatie. Pentru a va putea folosi de serviciile oferite de cumsaorice.ro putem sa folosim Datele dumneavoastra Personale accesibile pe pagina dumneavoastra de profil; eg: daca doriti sa trimiteti invitatii prietenilor pentru a se inregistra in comunitate.

In principiu informatiile oferite sunt in legatura cu animalutele pe care le aveti. Totul ar trebui sa se reduca la acestea insa depinde de fiecare utilizator ce informatii furnizeaza.

Daca va decideti sa folositi diferitele platforme de comunicare publica oferite de site, e posibil sa folosim o parte din datele personale de pe profilul dumneavoastra. Membrii cumsaorice.ro pot folosi serviciul de cautare pentru a gasi alti membri in functie de diferite criterii de selectie cum ar fi localitatea sau sexul. Datele personale introduse de membri pe profilul lor vor fi folosite in astfel de cautari. cumsaorice.ro isi rezerva dreptul de a analiza datele adunate in scopuri proprii si private. Ne rezervam deasemenea dreptul de a folosi datele anonime adunate din site in orice scop cu posibilitatea de a divulga statistici sau alte rapoarte care nu afecteaza direct si individual membrii site-ului. 
In acelasi timp insa, site poate dezvalui informatii identificabile personal atunci cand legea prevede expres acest lucru sau cand acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor si intereselor site.

In concluzie, atunci cand accesati siteurile site si sunteti rugat sa ne dezvaluiti informatii despre dvs., veti dezvalui aceste informatii doar siteurilor site, cu exceptia cazului cand serviciul sau informatia respectiva este oferita in parteneriat cu un alt site sau serviciu.

De fiecare data insa cand un astfel de serviciu este furnizat in parteneriat cu un alt site, veti fi informat asupra acestui lucru. In ideea de a va furniza servicii la standarde cat mai inalte, este necesara partajarea informatiilor dvs. personale cu siteul sau serviciul copartener. Daca nu doriti ca aceste date ale dvs. sa fie partajate, puteti proceda in consecinta prin a nu permite transferul datelor prin neautilizarea acelui serviciu particular.

Daca alegeti insa sa acceptati partajarea datelor, trebuie sa intelegeti ca funizorii serviciului in parteneriat pot avea practici separate de confidentialitate si de colectare a datelor. site nu are nici un fel de control si nu poate garanta asupra tuturor aspectelor juridice pe care le implica folosirea acestor practici independente de confidentialitate.

Cum putem corecta erorile din datele colectate de la dvs.

Daca va creati un cont la unul dintre serviciile noastre, va putem trimite un e-mail de confirmare prin care sa va oferim detaliile noului dvs. cont. Mesajul de confirmare va fi trimis la adresa de e-mail pe care ne-ati furnizat-o si va descrie modalitatile prin care dvs. puteti modifica sau sterge datele contului pe care tocmai l-ati creat. Va sfatuim sa pastrati acest e-mail de confirmare, mai ales ca acest contine si informatii care va pot fi utile atunci cand apar probleme in accesarea serviciilor noastre.

Partajarea informatiilor catre terti

Siteurile site, pot folosi serviciile unor companii de advertising pentru stabilirea tintelor publicitare si sustinerea de campanii publicitare si alte mesaje specifice activitatii de marketing. Pentru aceasta, aceste companii pot colecta date anonime prin intermediul cookieurilor. In masura in care acest lucru se va intampla, site va include in acordul sau de confidentialitate linkuri catre acordurile de confidentialitate ale retelelor de advertising partenere.

Feedback

cumsaorice.ro ofera posibilitatea utilizatorilor de a discuta cu echipa noastra. In plus acestia au posibilitatea de a discuta pe forum, prin mesaje private sau prin intermediul comentariilor prezente la fiecare fotografie/video/postare pe peretele profilului.
cumsaorice.ro nu isi asuma nicio responsabilitate si nu are niciun control pentru mesajele trimise intre utilizatorii siteului.

Pentru orice sugestii sau comentarii privind www.cumsaorice.ro sau privind politica noastra de confidentialitate, va rugam sa ne contactati la office@cumsaorice.ro.

Modificari ale politicii de confidentialitate

Daca consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate vom publica respectivele modificari in aceasta pagina fara o anuntare in prealabil si vom mentiona data in care s-a facut respectiva modificare.


Acest acord de confidentialitate a fost actualizat la data de 21 iulie 2010.

Multumim tuturor,
Echipa CumSaOrice.ro